Aftellen naar iOS 11: tweede publieke bèta te downloaden

iOS 11 zal in september 2017 officieel verschijnen. Tot die tijd tellen we af met nieuwtjes en bespreken we de bèta-releases van Apples mobiele besturingssysteem voor iPhone en iPad - die je als gevorderde gebruiker al kunt proberen. Lees hier meer over alle nieuwe aangekondigde functionaliteit in iOS 11

13 juli 2017
Gisteravond is de tweede publieke bèta van iOS 11 verschenen. Deze testversie lost veel foutjes op en kent kleine wijzigingen in de bediening en interface, zoals toegevoegde icoontjes bij 3D touch. Tot september zullen er elke paar weken nieuwe publieke (en ontwikkelaars) bèta's uitkomen om iOS 11 zo stabiel mogelijk te maken bij de officiële uitgave.

27 juni 2017
Apple heeft gisteravond de eerste publieke bèta van iOS 11 uitgebracht. Zeer gevorderde gebruikers kunnen iOS 11 al installeren en uitproberen. Daarvoor moet je je inschrijven voor het bèta programma van Apple en je iPhone of iPad mee laten doen. Daarna kun je iOS 11 downloaden en installeren. Let wel goed op dat je dan een testversie van iOS 11 krijgt die fouten bevat, vaker crasht en veel trager is (omdat allerlei debug-functies aan staan). Ook zul je tegen andere problemen aan kunnen lopen, gegevens kwijt kunnen raken en wellicht later iOS opnieuw moeten installeren. Als je niet opziet tegen dit soort zaken en vertrouwd bent met backups maken (via iTunes), iOS opnieuw installeren en problemen die kunnen optreden dan kun je kennis maken met de nieuwe functies in iOS 11. Anders kun je, zoals de overgrote meerderheid van de gebruikers, beter nog even wachten tot september als iOS 11 officieel verschijnt.

Tags: 
Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Hallo allemaal ik hoop dat iOS 11 allemaal goed gaat
En dat het niet zo gaat als bij Windows 10

Windows 10 is dan ook van Microsoft. iOs 11 is van Apple dus dat komt wel goed.

Hopelijk is het dan eindelijk mogelijk om met de muziek app automatisch door te gaan naar de volgende CD als een CD is afgelopen.

Draai je cd's op je iPad of iPhone? ;-)

Mini-Disc en 8 cm singeltjes van MC Hammer. Zonder gekheid, Wat ik bedoel is dat wanneer een album is afgelopen stopt het afspelen. Het zou handiger zijn dat direct door wordt gegaan naar het volgende album. Waarom is dit nog steeds niet mogelijk en wordt dit in de toekomst (iOS 11) mogelijk of zie ik wat over het hoofd?

Je kunt daarvoor wel afspeellijsten maken. En je kunt als je bij een (geopend) album op de drie stipjes tikt steeds kiezen voor Speel later af. Als je dat bij een paar albums doet komen ze in de wachtrij en worden ze afgespeeld.

Officiele preview met plaatjes: https://www.apple.com/ios...

Dit stukje moest ik om lachen, hoe moet dat als je bij iemand in de auto zit of in de bus? "iPhone can now sense when you might be driving and prevent you from being distracted by calls, text messages, and notifications. People trying to reach you can automatically be notified that you’re driving"

Zo gaan de instellingen eruit zien. http://blog.mallow-tech.c...
De sociale media knoppen gaan gelukkig verdwijnen (Facebook, twitter, flickr en vimeo) wat een hele verbetering is voor mensen die geen gebruik van deze accounts maken. Alleen nog instellingen voor apps die echt op je apparaat zijn geïnstalleerd.

Wordt het ook mogelijk om een zelfgekozen app als standaard in te stellen? Bijvoorbeeld als je op een link klikt in WhatsApp dat geopend wordt in Chrome of Firefox.

Reageren

Controlevraag tegen spam
oos_enrijk