ScreenToGif

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (833 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

ScreenToGif is een open source applicatie om schermopnamen te maken van je Windows pc. Je kunt activiteiten op je beeldscherm opnemen of beelden van je webcam vastleggen. Vervolgens kun je deze opslaan als gif- of video-bestand. Ook heeft ScreenToGif een Whiteboard en Editor.

ScreenToGif kan behalve schermopnamen en beelden van je webcam ook tekeningen vastleggen die je maakt op een whiteboard in de software. Zo kun je live het maken van je tekeningen en krabbels opnemen en opslaan.

ScreenToGif kan de opnames die je maakt opslaan als geanimeerde gif-bestanden (zoals de naam al aangeeft), maar je kunt ook in diverse video-formaten opslaan.

Ten slotte heeft ScreenToGif nog een Editor waarmee je je opnamen kunt bewerken voordat je ze opslaat of deelt. Zo kun je overgangen instellen, frames verwijderen, bijsnijden en veel meer.

Onder het simpele uiterlijk van het hoofdvenster van ScreenToGif gaat een zeer uitgebreid schermopname-programma schuil. ScreenToGif is ook vertaald in het Nederlands en er is een portable versie. .NET is wel benodigd.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Leuk!!! Bedankt voor de tip, werkt trouwens heel simpel.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fran_rijk