DriverBooster

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (138 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen uw drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op uw pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of uw pc vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op uw pc uw drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. U hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor uw drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 8.7

Driver Booster heb ik zojuist van de laptop verwijderd. Zonder toestemming wordt Top VPN geïnstalleerd. Meteen allebei verwijderd!! Voor mij is de maat vol!! Komt er nooit meer op. We doen het wel met Windows update.

nieuwe versie 8.3

dank je wel

lijkt leuk

dank u wel

nieuwe versie 8.0.2

Opletten : Wanneer je klikt op Website producent krijg je de link :
driver -booster-free.softonic.nl

Downloaden : Download via producent

@Klaas ,

Uit ervaring , heb ik geen last van instabiele of trage pc .

Nooit downloaden deze software zorgt voor een instabiele of trage pc. En dat zeg ik uit ervaring.

@redactie ,

Ik gebruik al jaren Driver Booster , nog nooit een probleem gehad .
Driver Booster maakt zelf herstelpunten aan , bij eventuele problemen kun je de driver terug draaien