Family Tree Builder

Reacties

Ik krijg versie 8.0 niet aan de praat. Heeft iemand (via We Transfer) nog een versie 7.0 voor mij? Dank! robertpavandijk@plan...

de bouwer

Ik heb alles ingebracht, maar hoe kan ik een afdruk maken op A4?

Hoe kom ik direct in contact met Geesken van Knapen die een "Vosfamilie" opzet c.q. onderhoudt ?

Ik gebruik deze software al een behoorlijke tijd en heb inmiddels een premium abonnement. Recent had ik een probleem welke prima verholpen is door het support team. Bedankt Marianne!
Vind wel dat je meer keuzes zou moeten kunnen maken bij de record matches in de collecties. Voor een aantal moet je betalen, als je dat niet wilt weet ik niet hoe je die dan kunt uitsluiten.
Verder kun je in dit programma heel veel kwijt.

Ik ben met de familiesite in 2013 gestart met een gratis account.
De personen overtroffen snel het aantal van een gratis account zodat ik snel de overstap naar premium account heb gezet.
Na een wijziging te hebben doorgvoerd van mijn email had ik problemen met synchronisatie van MyHeritage Family Tree Builder, meerbepaald de foto's.
Dit probleem heb ik gemeld aan het team, en het probleem werd snel opgelost., waarvoor mijn dank.
Nico Deforche

Ik ben met de familiesite in 2010 gestart met een eenvoudig abonnement. Het was zo succesvol dat snel is overgestapt op het premium abonnement dat ook veel meer mogelijkheden biedt. In de loop der jaren zijn er een reeks faciliteiten aan toegevoegd zoals de Smart Matches, vergelijking tussen stambomen in Myheritage, en de matches met verschillende digitale bestanden zoals Geboorte-, Huwelijks en Overlijdensregisters. De gegevens van de matches kunnen automatisch in de eigen stamboom worden overgenomen. Het werkt allemaal perfect. Als er iets hapert dan staat het ondersteuningsteam voor je klaar net zolang tot het probleem is opgelost.
A.J. van den Hurk

Ik gebruik het programma al verschillende jaren en heb al vlug het gratis abonnement omgezet in een premium plus abonnement.
Ik heb dit jaar enkele probleempjes gehad en die werden zeer snel (meestal dezelfde dag of ten laatste de volgende dag) opgelost. Mijn oprechte waardering voor het team dat je telefonisch helpt. Vriendelijk, accuraat en met kennis van zaken. Ik kan iedereen aanbevelen van start te gaan met Myheritage.

Het wijzigen van mijn oude emailadres in het programma Family Tree Builder is na goede hulp van het support team gelukt. Synchroniseren met mijn familie website is nu weer mogelijk. Ik kan gelukkig verder met dit uitgebreide en goed doordachte "erfgoed" programma. Echt een aanrader!

Een oom van mijn echtgenote had op 20 aan elkaar geplakte folio vellen papier, in grote lijnen, de familiebanden uitgetekend. Als alle vellen papier uitgevouwen waren besloeg het bijna een halve kamervloer. Omdat hij op leeftijd was gekomen en niet meer in staat was het verder bij te houden vroeg hij ons of wij er interesse in hadden en hebben wij het graag van hem overgenomen. Gelukkig werden wij geattendeerd op het programma van MyHeritage en hebben wij ons geabonneerd. In eerste instantie hebben wij alle gegevens van papier overgezet hetgeen wel veel werk was maar zo aansprak dat we er vervolgens alle geboorte-, huwelijks- en overlijdensaktes hebben bij gezocht (voor zover openbaar) en vervolgens ook diverse graven gefotografeerd en toegevoegd. Om van meerdere mogelijkheden gebruik te kunnen maken hadden wij ons intussen al snel aangemeld voor het Premium Plus abonnement
Uitgenodigde familieleden maken inmiddels dankbaar gebruik van de site en genieten steeds weer van de nieuwe onderzoeken die ik toevoeg en vinden het prachtig dat zij daarnaast steeds op de hoogte worden gehouden van komende familiegebeurtenissen zoals bijvoorbeeld verjaardagen, trouwdagen etc.
Omdat de mogelijkheden zo groot zijn hebben wij onlangs ook de familie van mijn kant er aan toegevoegd. Doordat ik een aantal fouten had gemaakt bij deze aanpassing, traden er diverse problemen op en draaide het programma bijna niet meer. Dankzij de hulp van een zeer professionele helpdeskmedewerkster heeft zij er voor gezorgd dat ik, middels een aantal zeer uitvoerige e-mailtjes, op helder en duidelijke wijze de instellingen zo kon veranderen dat het programma thans weer voor 100% goed werkt.
Ik ben er heel verbaasd over dat ik als Premium-Plus abonnee steeds heel snel geholpen wordt en vaak al na 2 a 3 dagen de oplossing via e-mail aangeboden krijg. Chappeau!!!!!!
Het programma biedt ons alles wat wij nodig hebben voor een goed stamboomonderzoek en zelfs meer dan dat waarbij genoemd mag worden de uitgebreide mogelijkheden om zeer uitvoerige rapporten en diagrammen te produceren.
Daarnaast zijn wij heel blij met de gegeven deskundige ondersteuning. Wij kunnen het programma dan ook, zonder voorbehoud, van harte aanbevelen!