Gelukkig en gezond 2018 gewenst!

Allereerst een heel gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst aan al onze bezoekers! Oud en Nieuw is een moment om terug te blikken en vooruit te kijken. We zullen daarom kort schetsen wat er het afgelopen jaar met GratisSoftware.nl gebeurd is en wat onze plannen zijn voor 2018.

In januari 2017 alweer is GratisSoftware.nl definitief overgegaan op een beveiligde https-verbinding (herkenbaar aan het - al dan niet groene - slotje in de adresbalk). Voor privacy en beveiliging was dit absoluut noodzakelijk en dat proces is met goed gevolg afgerond begin vorig jaar.

Verder hebben we ons logo licht aangepast nadat we eerst - tot grote ontevredenheid van onze bezoekers - enkele nieuwe logo's hadden voorgesteld. De vernieuwing van het logo werd duidelijk niet gewaardeerd door jullie dus dat plan hebben we maar afgeblazen: we hebben het gelaten bij een subtiele wijziging van de G (bekijk hier een aantal oude logo's).

Ten slotte hebben we een nieuw keurmerk ingevoerd, zodat je gelijk kunt zien of wij bepaalde software van harte bevelen.
 
Het komende jaar hopen we weer veel nieuwe gratis software, tips en nieuws te brengen. Met name de tips lijken goed gewaardeerd te worden dus we gaan proberen meer praktische tips te geven. Privacy en beveiliging blijven daarbij een speerpunt, maar ook andere handige adviezen en howto's zullen de revue gaan passeren. Verder willen we - in dit mobiele tijdperk - toch ook weer wat meer aandacht aan tablets en smartphones gaan geven - met tips over handige apps, beveiliging, privacy, batterijduur, bestanden uitwisselen en meer.

Onze vraag aan jullie is nog:
Wat wil jij in 2018 graag meer zien op GratisSoftware.nl?

En van onze trouwe bezoekers horen we natuurlijk graag wat zij nog meer wensen in 2018. Laat het weten in de reacties hieronder!

Deel dit artikel: 

Reacties

Ook de redactie en de bezoekers op deze site, de allerbeste wensen voor 2018! Veel gezondheid. En verder; dat alles maar mag uitkomen, wat we ons zelf hebben toebedacht.

Jullie en je geliefden een heel mooi jaar toegewenst.
Er mag wel wat meer aandacht aan nieuwe software besteed worden, veel blijft hetzelfde, kan zijn dat het niet aan jullie ligt :-)

Redactie een goed en gezond 2018.
Jullie site is top

Hartelijk dank voor de blijvende ondersteuning en tips !! Bezoek zowat dagelijks jullie site op zoek naar nieuwe dingen,updates en tips ! HPNY to you all !!!

U alle;
Een goed en voorspoedig nieuwjaar gewenst in goede gezondheid.

'En van onze trouwe bezoekers horen we natuurlijk graag wat zij nog meer wensen in 2018. Laat het weten in de reacties hieronder!' Laat ik maar de eerste zijn, ben zelf heel geïnteresseerd in software op foto's te bewerken. Er kan nog meer bij :-)

Nog een prettig nieuwjaar gewenst en heb ook nog een 2e wens als dat mag:
Dat is om ook meer tips over smartphones en tablets te geven.

Ik herinner mij nog uit het verleden dat er een aparte groep software was die nog in de testfase zaten voordat ze definitief op jullie site kwamen. Misschien kunnen jullie iets dergelijks weer terug in het leven roepen ? Mvg. HaVe

ik zou graag het programma (of moet ik tegenwoordig zeggen: app?) Calibre toegevoegd zien aan jullie 'assortiment'.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
denemarke_