Nieuw: Aanbevolen door GratisSoftware.nl keurmerk

Er is heel veel gratis software te vinden en het is vaak moeilijk het kaf van het koren te scheiden. Wij proberen op GratisSoftware.nl daarbij behulpzaam te zijn door veel goede informatie over de aangeboden gratis software te geven en alvast een voorselectie te maken.

Degelijke besprekingen van de pluspunten en minpunten, het cijfer van bezoekers en installatie instructies (die waarschuwen voor gebundelde software, advertenties, verandering van zoekmachine en andere overbodige extraatjes door middel van een groen vinkje en rood en oranje uitroepteken) moeten daarbij als wegwijzer fungeren. En nu hebben we nog een nieuwe indicator van kwaliteit toegevoegd: Aanbevolen door GratisSoftware.nl. Als je dit keurmerk ziet, met ons logo en een groen vinkje, dan weet je dat de software door GratisSoftware.nl wordt aanbevolen:

Dit betekent dat de software kwalitatief uitstekend is en geen - of zo min mogelijk - onnodige extraatjes, gebundelde software, beperkingen, reclame, nag screens of andere minpunten bevat. Wij gebruiken deze software zelf ook en kunnen die van harte aan onze bezoekers aanbevelen!

Dus als je dit keurmerk ziet staan bij software op onze site dan zit het wel goed. Handig als je uit een lijst programma's het beste wilt kiezen en niet alleen op het cijfer wilt afgaan. Hier vind je een overzicht met alle door ons aanbevolen software (de lijst zal nog uitgebreid worden). Dit gratis software zoals gratis software bedoeld is! Ook in de top 100 en categorie-overzichten zul je dit keurmerk tegenkomen bij de door ons aanbevolen software.

Wat vind je van dit keurmerk? Mis je nog software die volgens jou ook dit keurmerk moet krijgen? Nog andere suggesties? Laat het weten in de reacties!

Deel dit artikel: 

Reacties

Goed gevonden. Mooie evolutie in jullie GSS.

Wat is de meerwaarde van dit keurmerk?
De beschrijvingen van programma`s zijn duidelijk en aangevuld met installatie beoordeling middels de groene vink en de rode of oranje uitroep teken.
Voor mij dus overbodig.
Het volgende programma hoort volgens mij thuis op deze site;
John's Background Switcher, te vinden op: johnsadventures.com

Als hier echte kaf wordt aangeboden, verwijder dan alle rommel. Het scheelt weer een keurmerk. Soms is een mens heel blij met het kaf, al zou ik op dit moment even geen voorbeeld kunnen noemen, misschien alle registry cleaners, het is totaal overbodige en gevaarlijke software die de pc juist trager en/of onstabiel maakt. Je kan veel beter regelmatig een image maken en die weer terug zetten als de pc niet lekker draait, ipv rommelen in je register.

Een programma dat zeker een keurmerk verdient is SubtitleEdit. Het krachtigste ondertitelsprogramma dat ik ken.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
duitslan_