Windows 8.1 op 17 oktober gratis te downloaden in Windows Store voor Windows 8 gebruikers

Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat Windows 8.1 op 17 oktober verkrijgbaar zal zijn. De grote update voor Windows 8 is dan gratis te downloaden in de Windows Store.

Windows 8.1 brengt veel aanpassingen aan het slecht ontvangen Windows 8, die de gebruikerservaring van het besturingssysteem moeten verbeteren. Zo komt - zij het in aangepaste vorm - een soort startknop terug en de mogelijkheid om direct op te starten naar het oude bureaublad (de gekleurde tegels worden dan overgeslagen).

Verder kan in Windows 8.1 veel meer aangepast worden, zoals achtergronden, is het multi-tasken met Metro-apps verbeterd en is SkyDrive beter geïntegreerd. Ook hebben alle apps veel meer mogelijkheden gekregen, is de zoekfuntie uitgebreid, Windows Store gestroomlijnd en wordt Internet Explorer 11 meegeleverd.

Windows 8.1 is een gratis upgrade voor Windows 8 gebruikers. De update is 18 oktober precies om middernacht Nieuw-Zeelandse tijd te krijgen in de Windows Store. In Nederland is het dan nog twee uur 's middags op 17 oktober.

Deel dit artikel: 

Reacties

Even iets anders, dit is echt beschamend als dit echt blijkt te zijn;

http://worldtruth.tv/leak...

Windows 8, werkt prima, is lekker snel en mooie interface en hoe langer je er mee werkt des te handiger zijn alle mogelijkheden om die te kunnen benutten. Kijk nu al uit naar 8.1 update. Ben super tevreden.
( Werk met windows 8 pro op desk versie en op Asus vivo tap smart tablet )

Laat die update maar weg, doe mij Windows 7 maar terug.

ach shell werkt ook prima onzin die update

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zuid-_orea