WhatsApp is vanaf nu echt gratis. Maar heb jij eigenlijk ooit betaald voor WhatsApp?

WhatsApp maakt bekend dat voortaan niet meer betaald hoeft te worden voor de populaire chat app, zo meldt Tweakers. Tot nu toe was het eerste jaar WhatsApp gratis en *zou* je daarna elk jaar abonnementsgeld moeten gaan betalen (zo'n 80-90 cent). Wij hebben echter nog nooit gehoord van mensen die abonnementsgeld betaald hebben voor WhatsApp (wel moest je vroeger eenmalig betalen om WhatsApp voor iOS te verkrijgen). In ieder geval is dit nu verleden tijd en wil WhatsApp (dat onderdeel van Facebook) is geld gaan verdienen met zakelijke diensten.

Onze vraag is:
Heb jij ooit moeten betalen voor WhatsApp?

In de reacties horen we graag of je bereid zou zijn te betalen voor WhatsApp, of dat je dan over zou stappen op een andere app.

Deel dit artikel: 

Reacties

Vind hetgewoon leuk

heb nog nooit betaald

te vaak gebruikt maar mijn telefoon is erg oud dus we verkopen hem en ik koop een nieuwe !!!!yay !!!!maar ik heb nog steeds geen tel. gekregen maar wel een laptop en ik hoop dat je hier whatsapp kan installeren !!!! PLEASE!!

apps gebruik ik via wifi

kreeg wel altyd de melding voor een betaling (nooit gedaan)

Ik vraag me af of het echt wel gratis is whatsapp?.

Na 2 jaar gebruik heb ik een keer betaald en daarna werd het gratis verlengd (op android)

Heb er nooit voor betaald kreeg er na het eerste jaar steeds een gratis jaar bij!

Nee ik heb er nooit voor betaald want ik heb het nooit gebruikt. Dus whatsapp. Want ik gebruik daar voor de email. Dus ik vind whatsapp, Facebook, Twitter, google+ niks aan. Want ik vind chatten zo wie zo niks aan.

Er zijn plannen om advertenties en "relevante aanbiedingen en informatie" tussen de berichten door te gaan plaatsen. Als dat gaat gebeuren is het exit WhatsApp en dan over naar een alternatief als bv. Telegram. Of anders maar weer gewoon mailen.

Op Android en WP gratis maar op IOS moest ik (klein beetje) betalen

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zuid-kore_