Tip: schakel het welkomstvenster in Thunderbird uit (waarin gevraagd wordt te doneren)

Als je Thunderbird installeert dan staat ingesteld dat je een welkomstvenster ziet als je het mailprogramma opent. In dit welkomstvenster, of deze startpagina, wordt gevraagd om te doneren aan Mozilla. Als je dit al gedaan hebt (hoeft trouwens niet) of als je geen zin hebt om steeds dit venster te zien, dan kun je dit heel makkelijk uitzetten.


Welkomstvenster (startpagina in berichtvenster) in Thunderbird

1. Ga naar driestreepjes-menu (zie afbeelding hierboven) Opties | Opties | Algemeen en haal het vinkje weg bij Wanneer Thunderbird start, de startpagina in het berichtgedeelte tonen.


Haal het vinkje weg

Nu krijg je geen venster met het verzoek om donaties meer te zien. Ook kun je hier eventueel een eigen startpagina instellen.

Download Thunderbird voor Windows, macOS en Linux

Deel dit artikel: 

Reacties

Mooi programma ,ik wilde het gebruiken voor mijn vereniging ,maar dan verschijnt plotseling je proef tijd zit er bijna op .
Eerst laten ze zien dat het gratis is ,en dan opeens niet meer erg raar

Thunderbird is wel echt gratis hoor. Je mag doneren maar dat hoeft natuurlijk niet. 

Bedankt voor de tip.
Omdat Live mail niet meer wordt ondersteund heb ik na het testen van andere mail programma's besloten om Thunderbird te gebruiken als mijn standaard email programma.
Wat een groot voordeel is dat met het aanmaken van een account automatisch de email berichten en mappen worden meegenomen uit Windows Live Mail. Een waardig opvolger van de oude vertrouwde Live Mail

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
ned_rland