Nog altijd niet alle problemen van de vernieuwde NPO Start app opgelost

 

Update 12 april 2024: nog altijd niet alle problemen verholpen

Na de vele problemen die de mislukte introductie van de vernieuwde NPO Start/Plus app eind vorig jaar gaf, zijn er diverse onderhoudsupdates verschenen die de situatie op de verschillende platforms moet verbeteren.

Het koppelen van de meeste smart tv's en mediaboxen is weer mogelijk. Ook kun je eindelijk inloggen en live tv kijken op Apple TV. Op Android kun je series weer volgen en aan je favorieten toevoegen. Op iOS komt dit later nog. Ten slotte is de ondersteuning voor Chromecast verbeterd.

Nieuwe functionaliteit wordt nog altijd toegevoegd. Onder andere kinderprofielen en het automatisch beginnen van een volgende aflevering van een serie staan nog op de planning. Bijna vijf maanden na de vernieuwing van de app zijn nog altijd niet alle kinderziektes verholpen... We wachten af.

Laat in de reacties weten welke problemen jij nog hebt en welke functionaliteit jij nog mist in de NPO app!

Originele bericht 4 december 2023

De NPO heeft zijn NPO Start (en NPO Plus) app de afgelopen weken vernieuwd. Er zijn updates voor de website en de Android en iOS apps waarin het uiterlijk en de hele backend op de schop zijn gegaan. NPO Start en Plus zouden nu minder capaciteitsproblemen (haperingen) moeten hebben.

De app en website zijn vanaf de grond weer opgebouwd maar helaas ontbreekt momenteel nog bepaalde functionaliteit, zoals aanmaken van favorieten, verderkijken naar volgende afleveringen en het kinderprofiel. Casten/streamen via AirPlay vanuit de iOS app van NPO kan eveneens nog problemen geven.

Ook was het koppelen van/inloggen bij NPO Plus op je smart TV, Android/Google TV, mediabox van Ziggo en KPN of Apple TV een tijdlang niet mogelijk... Voor de meeste platforms zouden de problemen nu verholpen moeten zijn, maar Apple TV wacht nog op een update.

En oudere Sony, Philips, Panasonic, Loewe, Hisens en HBBTV televisies die geen Android/Google TV draaien maar een native app gebruiken worden definitief niet meer ondersteund. Casten/streamen van je mobiele apparaat naar je televisie (met behulp van ChromeCast bijvoorbeeld) zou nog wel moeten kunnen.

De NPO heeft er voor gekozen de vernieuwde NPO Start/Plus app gefaseerd uit te rollen. Eerste werden de mobiele platforms (Android en iOS) bediend, daarna Android/Google TV en mediaboxen van KPN en Ziggo en tot slot moet Apple TV nog een update krijgen. Met als gevolg dat abonnees van NPO Plus dagen tot weken geen Plus-inhoud op hun televisie konden kijken. Zeer onnadenkend en klantonvriendelijk, deze keuze van de NPO...

Als je nog problemen ondervindt kijk dan eerst of er een update is voor de NPO Start app op jouw platform: Android/Google TV, Ziggo/KPN mediabox, Apple TV, Android of iOS. Je kunt vaak op meerdere manieren NPO Start/Plus gebruiken: ook via de mediabox van Ziggo of KPN.

Overzicht uitrol vernieuwde NPO Start/Plus app

Televisie met Android/Google TV NPO Start/Plus zou weer moeten werken
Mediabox Ziggo/KPN NPO Start/Plus zou weer moeten werken
Oudere televisies zonder Android/Google TV Deze native NPO Start apps worden niet meer ondersteund
Apple TV Update voor NPO Start app wordt binnenkort verwacht

Onze vraag is:

Had/heb jij problemen bij de uitrol van de nieuwe NPO Start/Plus app?

En in de reacties horen we graag een toelichten en of je abonnee bent van NPO Plus!

Reacties

ingelogd via de tv; koppelen ging goed maar traag.
bij het kijken van het programma veel haperingen, en uiteindelijk bleef het programma 'hangen'.

Tijndens het kijken van aflevering 2 van de documentaire serie " verward " kwam halverwege in beeld dat het item helaas niet kon worden afgespeeld. Dit werd ineens aangegeven bij alle afleveringen.

Met regelmaat moeten we op onze nieuwe samsung tv de npoplus app opnieuw inloggen/koppelen met een qrcode.
Gaat op zich prima, maar waarom zo vaak opnieuw?

Ik mis opeens, sinds een paar dagen, de zoekfunctie waardoor ik bepaalde programma's niet meer kan volgen.

Inloggen lukt bijna niet. Alles duurt vreselijk lang en op een gegeven moment, gewenste programma al gevonden, staat alles vast en moet ik opnieuw beginnen. En dat verschillende keren. Soms lukt het uiteindelijk om een programma te zien.

Waarom iedere keer opnieuw tv koppelen. Eenmaal zou toch genoeg moeten zijn, of eens om de zoveel tijd

Heb ik ook. Uiterst irritant.
We zijn niet de enigen (zie ook vele andere reacties)

Ik moet telkens (opnieuw) koppelen

Op mijn nieuwe 2e smarttv de npo app geïnstalleerd maar helaas Dit item kan helaas niet worden afgespeeld. Ondanks alle stappen succesvol te hebben doorlopen voor aanmelding met mijn account

afbeelding van Léon

Keer op keer de mededeling: "Uw profiel kan niet worden opgehaald".
"App" verwijderd.

Als het aan het kabinet in wording ligt dan wordt de NPO opgeheven.
Dan is daarmee het probleem met de app ook verholpen.

De app werkt op de Ziggo Mediabox, maar wat is het super-irritant dat je telkens weer moet koppelen met de televisie (een LG in dit geval). Er wordt toch wel ergens bijgehouden waar en wanneer je gisteren nog was ingelogd?

Waarom een applicatie uitbrengen die slechter werkt dan een vorige versie, waar al veel op aan te merken was maar tenminste nog functionaliteit had die nu ontbreekt! Wordt e.e.a. dan niet getest? En hoe lang gaat het nog duren voordat de verbeterde versie uitkomt? Deze applicatie is nu al maanden onwerkbaar.

Oudere Samsung tv, waarop app niet meer werkt.
Nieuwe iPad, maar casten naar Chrome cast (aangesloten op oude Samsung tv) met NPO start op de iPad werkt ook niet.
Kortom: NPO Start app is voor ons niet meer te gebruiken. Bedankt NPO voor al jullie fijne verbeterde app!!

De app is vreselijk! Nu kijk ik swanenburg deel 3 Benno, zit muurvast, kan er niet meer uit. Kan deze aflevering niet afsluiten, om de volgende afl. te kijken of uberhaupt iets anders te kijken. Verbetering duurt wel erg lang, ben toch een betalende klant.

Veel klachten maar geen oplossing

Hier hetzelfde, blauwe waas en kleuren dus heel flets. Idd helpt achteruit spoelen en dan weer vooruit, maar blijft wel heel lastig

'Verder kijken' levert vaak problemen op: geen verderkijken vermeld of "no playable track left" in afl 3 van serie van 6.

Wij kunnen geen programma's meer terugkijken op onze (4 jaar "oude") Philips tv en sinds vandaag ineens ook niet meer op mijn laptop. Alleen nog mobiel. Super irritant.

frame drops, echt waardeloos, fuck de npo.

Grijze waas over beeld, geen favorieten. Vreselijke kut app. Het is al een jaar ruk.

Slecht beeld op LG tv, een blauwe waas.

Ik heb hetzelfde probleem. Nieuwe tv, nieuw KPN kastje maar wazig en blauw scherm bij NPO app. Heel benieuwd wanneer dit verholpen wordt

Hier ook hetzelfde! Iemand enig idee hoe dit verholpen kan worden?

Ik heb ook last van die blauwe waas. Ben bij KPN en heb het op 2 TV's.
Ik ben er wel achter gekomen dat als je wat terug spoelt en weer vooruit spoelt en dan op Play drukt, het beeld wel helder wordt.
Druk je daarna weer op Pauze en Play, dan is het beeld weer flets en moet de procedure herhaald worden.
Lastig mankement.

Er is geen zoekfunctie meer te vinden op de NPO app waardoor programma’s gewoonweg niet te vinden zijn, dus geen keuze voor diverse afleveringen van een serie .
Wanneer wordt dit aangepast? Zeer slecht functionerende app via Apple
Tv

Ik moet iedere keer inloggen en de tv onthoudt niet waar ik ben gebleven met een serie . Bij Netflix is dat veel handiger

Ja heb ik ook.
Heel irritant.
Was vroeger niet

Als ik op pauze zet wordt dir niet onthouden en begint de aflevering weer van voren af aan.
Ook verder kijken van een serie diet het nog steeds nuet

Klopt! En als je serie zit te kijken gaat hij niet automatisch naar de volgende aflevering. En moet je eerst weer naar beginpagina gaan! Vreselijk irritant!

Ik moet elke keer weer opnieuw inloggen. De QR code scannen en op mijn mobiele telefoon naar de website gaan. Je zou maar een oudere zijn.
Favorieten zijn weg. De zoekfunctie is een drama. Je kan namelijk niet eerst 3 letters invullen en dan naar boven gaan om je programma te selecteren. Je moet op "enter" drukken. kom daar maar eens achter. Ik kijk trouwens rechtstreeks via Ziggo.

Kortom, nog wel heel veel kinderziektes en gebruikers onvriendelijk. Vraag mij af of er voldoende getest is. Denk ik niet. Gewoon even 50 mensen laten testen.
de NPO is geen commercieel bedrijf. En zeker geen IT bedrijf. Dat blijkt hier wel uit.

Sinds update staan afleveringen van series door elkaar. Op tv kun je niet goed terug en vooruit spoelen. Ook wordt niet meer onthouden waar je in een aflevering gebleven bent. Het kinderprofiel krijg ik niet meer tevoorschijn. Ik was heel tevreden met NPO plus, maar sinds de update absoluut niet meer. Hoop dat er snel iets aan gedaan wordt!!!

Ik heb NPO Plus en gebruik de app voornamelijk op mijn iPad. Wat een waardeloze update! Alle functionaliteiten die de vorige app had, heeft deze niet meer. Je kunt geen favorieten meer opslaan, de ‘kijk verder’ functie werkt niet, sterker nog hij geeft wel ‘kijk verder’ aan bij series die je al lang hebt bekeken, maar niet voor de serie die je op dat moment aan het volgen bent, je moet telkens opnieuw inloggen of hij geeft aan dat je profiel niet laadt en ga zo maar door…… Als deze problemen niet snel worden opgelost, ga ik mijn abonnement opzeggen. Voor een betaalde app mag je toch veel beter verwachten.

NPO-Start werk prima op mijn PC maar op interactieve TV is het een ramp. Opstarten duurt een eeuwigheid, Series etc kiezen is bijna onmogelijk het is enorm traag en reageert niet zoals het hoort. Deze app werkt voor geen meter!!

Npo start werkt wel op mijn pc, mar bij volledig scherm optie heb ik maar beeld op kwart scherm link boven. Wat kan dt zijn?

Ook hier maar een kwart scherm. NPO Start gewoon via mijn PC

Ik heb Anders, namelijk ingevuld, omdat het een combinatie is van meerdere opties en ik er maar een kon aankruizen. De app functioneert niet meer op mijn Android Smart TV, op mijn telefoon kon ik in eerste instantie niet meer inloggen en diverse functionaliteiten zijn al verdwenen en na maanden nog altijd niet terug.

SIII maatjuh, ik loev it man, het werkt!!!
SIIIIIII

Ik kijk alleen via mijn i pad. Ik woon alleen en heb dus ook alleen het abonnement op npo start. Het gebeurt heel vaak dat ik niet kan kijken, het wieltje blijft maar draaien en ik kom geen steek verder. Ik gooi de app er af en download hem opnieuw dat helpt (soms).

heb maat 0,25% beeld op vol scherm

Hier idem dito, geen idee wat er aan de hand is.

Ik moet elke keer opnieuw inloggen.

Letters van ondertiteling zijn erg klein, voor mij bijna onleesbaar.

Als je twee weken niet naar NPO start kijkt moet je steeds weer inloggen.

De app is waardeloos geluid komt gaat te laat aan. Beeld loopt al maar geen geluid.

Verder zijn de menus echt dramatisch geworden.

Ik kreeg npo plus niet op mijn Sony TV, te oud? Schande in een tijd waar men wil bezuinigen op grondstof.
De site van NPO is ook een drama, duidelijk geen commercieel bedrijf!
NPO is ook nog heel traag en mis het gemak van Netflix !

Inderdaad duidelijk geen commercieel bedrijf. Ik heb drie maanden geleden een klacht ingediend en kreeg vandaag een reactie. Die vervolgens nergens op sloeg. De mededeling was: het is opgelost. Maar er is nog helemaal niks opgelost.

Ik kan niet meer voor of achteruit spoelen, ik heb Npo Plus. Je ziet het balkje wel verschuiven maar er gebeurt verder niets.

Ik kan geen NPO start op mijn “oude” (5 jaar oud) televisie bekijken en ook niet op mijn “oude” (2 jaar oud) iphone. Niet te geloven dit!

Geen (werkende) NPO Start-app meer op mijn 55-inch LG smart-tv. Zal wel aan de leeftijd van de tv liggen, want die is inmiddels al zo'n vijf jaren oud...

Ik kan al maanden de npo app niet gebruiken. Hij zegt steeds error 403. Nu toch maar abonnement opzeggen

Verbinding verbreekt iedere minuut met de melding dat mijn internet verbinding niet goed is terwijl ik zonder problemen veel betere kwaliteit uitzendingen kan bekijken bij andere zenders.

Ik kijk NPO op mijn laptop, via internet. Ging altijd goed, tot vorige week. Als ik live een programma wil kijken, krijg ik de melding "Oeps, er is iets mis met het opvragen van de DRM". Iemand een tip hoe ik dit kan verhelpen?

Het is bij mij ook voortdurend het geval. Verschrikkelijk. Heb je al een oplossing gevonden?

Ja, oeps , er is iets mis, enz ........ heb ik nu al wrken last van.

Idem
Vorige week een nieuwe laptop gekocht, NPO live geeft hierop een zwart beeld, wel geluid. Gemiste uitzendigen terugkijken gaat goed. Op een andere laptop werkt alles normaal. Hoop dat iemand een truc weet.

Krijg. Op de npo app bij teruhkijken alleen geluid. Beeld os zwart.
Ja inderdaadceen - uitstekende- wat oudere philips tv.
Toch belachelijk dat de app daarop niet ondersteund eordt. Moet ik daarom zeker n nieuwe tv kopen. Schande!
Betaal dus wel gewoon.
Ha abonnement opzeggen.

-In npo app staat dat ik geen abonnement npo plus heb; op de website npo staat mijn abonnement gewoon vermeld.
- de app schiet er telkens uit (oeps …, storing, wordt hard aan gewerkt, etc. ) is al weken zo

Heb Sony en Philips TV
Gebruik mediabox van KPN
Moet TV steeds opnieuw koppelen met QR code
Maar dan hapert de verbinding en loopt het beeld vast
Ik kan dus niet kijken op TV
Wel op iPad en iPhone via de NPO app

Idem hier

Hier ook. De nieuwe app werkt voor geen meter. Gebruik via de mediabox van KPN. De app reageert nauwelijks als je iets wilt selecteren (wie heeft verzonnen om bij zoeken meteen te beginnen met zoeken en dan toch verplichten om op het einde op het vergrootglas te klikken) als het selecteren dan eindelijk gelukt is start het programma heel langzaam en meestal zoveel haperingen dat kijken niet mogelijk is.

Veel te klein ondertiteld. Hopeloos.

Ik HAD problemen met NPO app op mijn LG TV, het was zeer haperend op de live verbinding, dat is met een update nu opgelost.

Ik had NOOIT problemen op mijn LG tv. Nu krijg ik helemaal niks meer door omdat deze "tv niet meer ondersteund wordt". Wat een hersenloze aktie van de NPO. Ik heb inmiddels al heel veel mensen gesproken -en klachten gelezen- dat de functionaliteit ver te zoeken is. Ben er nu wel klaar mee.

ondertiteling (nederlands voor slechthorenden) héél klein, niet te lezen!andere talen naar nederlands is oké

Veel en veel te kleine ondertiteling!

Nog steeds niet te downloaden voor 32" LG tv's met softwareversie 05.30.40 en webOS TV 4.9.7-17.

Heb Samsung tv en moet sinds kort iedere keer opnieuw de tv aan de smartphone koppelen.Heel vervelend

Idem. Heel vervelend

heb net een nieuw abonnement genomen NPO Plus. Op de pc doet deze het prima, maar op de tv start de film eventjes op en stopt dan weer.

radio 2, 3 en 4 geen ontvangst op tv-toestel. radio 1 en 5 wel. ik werk met een schotel. Alles werkte wel tot laatste weekend.

Heb een smart tv van Samsung. Altijd NPO plus zonder problemen kunnen kijken. Nu niet meer mogelijk. Alleen NPO. Heel vervelend. Zal abonnement op moeten zeggen.

Hier,idem dito!
Vernieuwing is gewoon verslechtering.
Wat een waardeloze boel bij NPO.
Betaal gewoon voor NPO plus maar de app is spoorloos.
Service of helpdesk nummer ho maar!r

Ik heb een Samsung smart tv (2016). Ik moet sinds kort iedere keer opnieuw inloggen en de tv koppelen via mijn smartphone als ik NPO Plus wil kijken!

Wij hebben een samsung tv. Weet niet precies hoe oud, 6 tot 8 jaar dacht ik. We zijn abonnee van npo start. Opeens is de app verdwenen en hij maakt ook geen onderdeel meer uit van het ziggo zender aanbod. Op mijn MacBook Air kan ik wel inloggen op npo plus, maar als ik een programma probeer te streamen krijg ik de mededeling: "Oeps, er is iets mis met het opvragen van de DRM." Op mijn iPhone SE, laatste generatie kan ik wel kijken. Maar er lijkt wel van alles te zijn verdwenen. Alle programma's waarvan ik heb aangegeven dat ik die wil volgen: die lijst is weg. Waar het op neerkomt is dat NPO zonder enige vooraankondiging het ons van het ene moment op het andere doodleuk onmogelijk heeft gemaakt om naar behoren gebruik te maken van ons abonnement. Als ik het goed begrijp is voor ons de enige uitweg gelegen in de aanschaf van een google chromecast. En dan moeten we maar afwachten of dat naar behoren werkt. Hoogst opmerkelijk, klantonvriendelijk en vooral tergend amateuristisch wat NPO in dit verband aan het doen is.

Ik kan helemaal NPO niet meer openen op mijn macbook. Krijg een zwart veld.

ik ook niet! kan alleen de npo site openen maar geen programmas afspelen (zwart veld)

Hier precies zelfde.

Heb een NPO plus abonnement,
vorige week heeft mijn zoon mijn account ingelogd op tv [op laptop heb ik moeten wennen aan nieuwe omgeving maar die deed het wel] ,
nu krijg ik wéér de melding dat ik met m'n account in moet loggen, ik weet niet hoe ik kan scannen? [zoon is paar dagen in buitenland]
zie als ik ‘overslaan' aanklik enkel Nederlandse programma’s.
om e.e.a. te kunnen doen: ik heb een kleine tv, de letters zijn erg klein, zit op
2 1/2 - 3 meter, adres website moet groter weergegeven worden.

Ik heb een vergrootglas nodig. Niet te lezen zo klein.

Inderdaad schandalig klein! Ik ben afhankelijk van de ondertiteling ivm slechthorend zijn!!!!!!

Ik kan de npo app niet op mijn iPad gebruiken en vind de npo app ( hebben npo plus) zeer ongebruiksvriendelijk nl te kleine letters, geen duidelijk overzicht van programma’s, je moet iedere keer eeet de serie of programma opzoeken die je volgt etc. Kortom; onbegrijpelijk deze verandering

App opent wel, live alleen bij sommige zenders mogelijk, terugkijken lukt niet

De ondertiteling bij Nederlandse programma's is erg klein, eigenlijk miet leesbaar.

Is mis vooral de mogelijkheid om via uitzending gemis naar de npo kanalen op dagen te zoeken

Ik heb de nieuwste versie van AppleTV maar kan niet eens inloggen op mijn BETAALD abonnement als klant.
Klassiek voorbeeld van software development zonder goede requirements en een adequaat test proces toe te passen. Ook ontbreekt kennelijk een back-up scenario. Wat had men verwacht? Zijn er überhaupt klanten betrokken in de ontwikkeling?
Dit is anno 2023 echt heeeel slecht: prutsers!!

Wij werken ook met iPad, adaptor, en HDMI kabel naar externe monitor. Met de nieuwe app en via Safari krijgen we geen beeld. Ik zie nergens bij de technische ondersteuning staan dat NPO dit gaat oplossen.

Schandalig dat men zo met consumenten omgaat. Daar betaal je dan ook maandelijk automatisch een bedrag voor zonder dat je vantevoren wordt gewaarschuwd dat er 'iets' gaat veranderen en de eventuele consequenties ervan. Het bedrag van december ga ik storneren. Er wordt niet geleverd wat is afgesproken.

Oudere televisies zonder Android/Google TV worden niet langer ondersteun!. Wanneer is een TV een oudere TV? Wij hebben een LG-smart-TV nieuw aangeschaft in 2021 bij de BCC. Dat is in mijn beleving geen oude TV! Volgens NPO was een aangepaste NPOstart-app naar LG gestuurd om die aan te passen aan hun TV's. LG reageerde dat dat rijkelijk laat was want dat men voor die aanpassing wel 2 weken nodig had. Inmiddels zijn die 2 weken ruimschoots verstreken en is geen enkel NPOstart-app te vinden in de LG-store! Als die aangepaste NPOstart-app helemaal nie tmeer verschijnt op de LG-TV dan verwacht je daar toch minimaal een net berichtje met excuses en toelichting over!

Ik kan ook geen programma’s meer opslaan om later te kijken. Super vervelend!

Bepaalde programma’s spelen niet af

Ik kan met de NPO app zowel op mijn iPhone als mijn iPad NIET streamen naar mijn Apple TV box.
Ook de NPO app op de Apple TV Box werkt niet.
Via een webbrowser met NPOstart.nl zowel op mijn iPhone als iPad gaat streamen ook NIET naar de Apple TV Box.
Alle mogelijkheden dus geprobeerd.

Dacht eerst dat het aan mijn iPhone/ iPad /Internet verbinding lag. Maar na het lezen van de info op deze website ligt het dus duidelijk aan de NPO en NPO-app !

Probeer het eens met airplay, dat lukte bij mij wel.

Noo start op tv lukt niet, opent niet..streamen vanaf tablet lukt ook niet.

De nieuwe app reageert veel te langzaam. Heb een samsung tv van 2015. Is misschien de oorzaak? Vorige app liep ook wel s vast maar beter dan deze laatste.

idem zelfde probleem. De app is gewoon van mijn TV verdwenen. Via de KPN-mediabox werkt hij onvolledig.

Heb ook een Samsung van 2015, de JU 7000. De app Npo plus niet meer te ontdekken. Prettig geregeld door NPO, een paar jaar lid, nu wordt je schijnbaar niet meer geteld.

Ook hier werkt het heel traag. We hebben een Samsung, 7 jaar oud.

De app kon ik niet downloaden op mijn Samsung tv.Kijk nu via het menu van de tv.Ondanks dat is de app erg traag, kan moeizaam vooruit spoelen en hij onthoudt niet waar ik gestopt ben.Zeer frustrerend dus.

Jammer dat de gids functie er niet meer bij zit. Geïntegreerd met de Live functie, maar minder handig vind ik. Verder is het even wennen, maar ok.

Wij zijn al jaren lid van npo pluss en het werkt nu al weken niet meer, ik heb al twee keer een bericht gestuurd naar NPO maar krijg geen enkele reactie. De app doet het niet meer op de tv, blijft maar laden en werkt niet. Op mijn ipad kan ik er wel opkomen maar ik kan niks bekijken vanuit het buitenland. Ik vindt het schandalig dat ik geen reactie en hulp krijg van NPO en dat we geen tv kunnen kijken. Het was beter geweest om iedereen van te voren te informeren. Ik wil dan ook mijn geld terug voor alle gemiste dagen.

Helemaal eens met Gerrit: tot 1 december met de oude app geen enkel probleem met NPO Plus op mijn vrijwel Samsung Smart TV van nog geen vijf jaar oud. Met de nieuwe app wel NPO Start, maar geen NPO Plus. Op berichten via het contactformulier wordt niet gereageerd door de NPO en telefonisch zijn ze niet te bereiken. We betalen hier toch voor?

Tot 1 december met de oude app probleem npo plus op mijn vrijwel nieuwe LG televisie. Met de nieuwe app wel start, maar geen plus. Krijg 1 á 2 seconden plus te zien, waarna de app 'terugvalt' naar start. Op berichten via de mail wordt niet gereageerd door de NPO en telefonisch zijn ze niet te bereiken.

Waarom is het niet meer mogelijk om vanuit een aflevering van een programma direct naar de startpagina van de app te gaan? Nu moet ik eerst terug naar het overzicht van alle afleveringen en kan daarna kan ik pas "terug" naar de startpagina. Super irritant!

Geluid start niet mee met serie. De KRO leader geeft wel geluid, zodra de aflevering begint (The Ex-Wife): doodse stilte.
Nwe generatie smart tv, ingelogd via QR op Android/ Samsung.

Mijn oudere philipstv alles was oke sinds vandaag loopt npo plus helemaal vast . Reageert nergens op . Ik moet alles loskoppelen en uitschakelen om terug te kunnen naar een andere zender. Erg balen, als dit zo blijft maar opzeggen. Waardeloos dus,

Had, met moeite, een redelijk werkende nieuwe NPO-app (alleen Live kijken lukte nooit), maar nu kom ik helemaal niet meer in de app. App al opnieuw geïnstalleerd, maar geen verandering. Als ik app aanklik lijkt deze in te laden, maar als icoontjes in beeld komen, komt live tv weer op beeld terug. Bálen, heel die vernieuwde app.

Lettergrote ondertiteling slechthorende is in de nieuwe app via de mediabox van Ziggo wel erg klein. Is niet aanpasbaar.

Klopt, bij ons ook, hopelijk verandert dit nog. De ondertiteling is zo klein dat het amper te lezen valt.

Het is echt niet te doen. Mijn vader is dood en moet letterlijk voor de tv gaan zitten om een programma te volgen

Inderdaad is de ondertiteling bij Nederlandse series bijna niet te lezen! Waardeloos! Het is te hopen dat dat nog aangepast kan worden. Contact opnemen met NPO heeft geen zin. Je krijgt geen antwoord. Schandalig!

NPO (overheid) en computersystemen....

moet ik meer zeggen?

De NPO app doet het niet meer op mijn I pad ( is wel oudere iPad, maar andere apps doen het nog prima

Bij mij evenmin. Nog altijd niet.

15 en 16 december geen live tv en terugkijken omdat 'Item niet afgespeeld kan worden'

App opnieuw opgestart, android box (nokia 8000) gereset maar helaas pindakaas. Sowieso was nieuwe app de afgelopen 2 weken al een stuk minder handig dan de oude versie. Geen enkele verbetering

Ik kan sinds een paar dagen de npo app niet meer openen. Er blijft alsmaar een oranje wieltje draaien. Dit geldt zowel voor mijn Ipad als die van mijn man. Ik mis allerlei afleveringen, baal hier enorm van!

In de LG content store GEEN npo app meer te vinden. LG verwijst naar npo en juist....npo reageert nergens op. Ik ga opzeggen!

Npo plus app start niet op; het “xandlopertje” blijft draaien, na wekenlang “dit item kan niet worden afgespeeld”. … en bij een betaald abonnement. Heb je dus niets meer aan…

Hier precies hetzelfde met LG smart TV. Nieuwste systeem update maar geen NPO Start te krijgen. Waardeloos!

De nieuwe App is waardeloos, ontbreekt van alles en werking is absoluut niet gebruikersvriendelijker geworden. Maar sinds woensdag het ik ook kan niets meer kijken, was bezig met een serie. Krijg overal Dit item kan helaas niet worden afgespeeld. Weet niet of het aan de VPN ligt, want ook ik zit in het buitenland. Vind het ronduit belachelijk die zogenaamde geolocaties en daar komt bij ik betaal voor een abonnement!

Solidaire groet uit Frankrijk, met VPN geen streaming en zonder VPN foutmelding dat het programma niet mag worden afgespeeld in het buitenland. Antwoord vd klantenservice :
"Wat vervelend dat het niet mogelijk is om televisie te kijken met de NPO app vanaf jouw locatie. Dit zou binnen de EER (alle EU-landen, Noorwegen, Liechtenstein en Ijsland) mogelijk moeten zijn. Het issue is bekend bij ons en we zijn het aan het oplossen. Bedankt voor je geduld en excuses voor het ongemak."

Proefabonnement 14 dagen op NL ZIET en geen enkel probleem meer met het streamen van welk programma ook.
Veel meer keus, wel duurder.

Sinds 5 februari werkt de nieuwe app niet meer op Samsung tablet en op Samsung mobiel. App nog eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Het overzicht van de tv-programma's staat op het scherm maar die starten niet op. Niet met en niet zonder VPN. Zo'n voorgekauwd antwoord dat ze jullie gaven maakt me alleen nog maar bozer! Allemaal overstappen op NLZiet. Die 6 euro meer per maand, is het uiteindelijk wel waard.

We hebben NPO plus abo, maar kunnen op Samsung tv geen NPO plus app vinden, en ook niet op onze mobiele samsung telefoons, dus ook niet casten.

Gebeld met Samsung. App alleen nog op smart Tv’s vanaf 2018

Tot aan 14 december kon ik de nieuwe npo app als abonnee gebruiken op mijn Samsung smart tv uit 2019 en op mijn iPad iOS 16 uit 2023.
Nu kan ik sinds 14 december met de npo app plus, dus met abonnement, geen Tv meer kijken. Op de tv staat het bericht “ dit item kan helaas niet worden afgespeeld”. Zowel bij live uitzendingen als terug willen kijken. NPO al gemaild maar krijg geen antwoord. Nergens te vinden waarom de app niet meer werkt en wat te doen om de app wel weer werkend te krijgen.
De gehele invoering van de app is zeer klantonvriendelijk verlopen, geen informatie via mail o.id. Vele dagen uitvinden hoe het nu wel werkt en nu dus geen tv meer kunnen kijken.
Mocht iemand tips hebben hoe ik de app weer functionerend krijg hoor ik dat graag.

Ik heb hier precies hetzelfde probleem. Het enige dat ik nog te zien krijg is de mededeling dat “ dit item kan helaas niet worden afgespeeeld". Heel jammer, want ik gebruikte de app constant. Ook ik hoor graag een oplossing hiervoor

Inderdaad, npo start werkt niet meer in Australië zowel op iPhone/ipad/TV. NOS Journaal: ‘dit item kan helaas niet worden afgespeeld’. Dit is het geval zowel met als zonder VPN. Jammer maar helaas…

Ik keek iedere dag naar het nieuws vanuit Frankrijk met een vpn, maar dat werk nu al dagen niet meer ... ik krijg een bericht dat "het niet gelukt is om de stream te laden". Het deed het al jaren lang prima, maar nu ben ik het laatste restje NL ook kwijt... Zeker weer een "verbetering" ?

I used watch from USA. Now I have to just stay with the limited NOS for auslanders.

NPO werkt niet meer op vpn. Heel zonde, zit in het buitenland en wil graag NL tv kijken.

Zit in buitenland en kan geen NPO meer kijken. Wat te doen een regelrechte ramp

De npo plus app is verdwenen op mijn tv, een Samsung serie JU 7000.
Overigens zou het fatsoenlijker geweest zijn als ziggo even verteld zou hebben wat er ging gebeuren! Ik ben abonnee.

App geeft problemen op IPad. Alle updates gecheckt, aan/ uit gezet, verwijderd en opnieuw opgestart en het enige wat ik krijg te zien, nadat ik heb ingelogd, is een zwart donker blauw scherm wat enigszins op en neer gaat maar niet reageert. Wat nu te doen?

NPO start app werkt slecht en valt regelmatig uit. Zit te kijken naar een serie in ineens wordt het beeld zwart en kun je helemaal weer van voor af aan starten en kom je via omwegen weer in de aflevering die je aan het kijken was
Zojuist is dit tot drie keer toe binnen 20 minuten voorgekomen
Als abonnee van NPO start via KPN MEDIA BOX zou je wel wat anders mogen verwachten
Hoe gaat dit verder?

Ondertitel is heel klein. Dus niet te lezen. Valt ondanks kleurtjes toch weg op lichte achtergrond. Of vloeit ineen tot veeg

Klopt. Bijna niet te lezen. In de kerstfilm van dertigers, die grotendeels opgenomen is in de sneeuw dus niet te doen. Waarom is de lettergrootte niet instelbaar? Wij keken op tv via mediabox ziggo

Npo app zit niet meer in de LG content store, hoe kan dit?

afbeelding van redactie

Op onze LG tv (OLED48A16LA - webOS) zit de NPO app wel in de app store en is koppelen en inloggen bij NPO Plus weer mogelijk

Op mijn LG smart tv (4 jaar oud) zit de NPO app. Deze app functioneert voor NPO start, maar helaas niet voor NPO plus. Bij het opstarten van de app wil de app doorschakelen naar NPO plus, maar valt na 1 of 2 seconden terug naar NPO start. Herhaalde malen geprobeerd opnieuw in te loggen, maar het probleem blijft zich voordoen.

Voorheen kon je heel makkelijk een hdmi kabel inpluggen op een Apple lightning digital AV adapter, had er net 2 gekocht paar €53,- per stuk! Nu geen beeld meer, alleen geluid.
Dus dure uitgave voor niks, en heb geen smart tv, dus exit npo. Er werkt trouwens nog veel meer niet, een dikke vette 1 *

De app op mijn Ipad blijft maar haperen. Heel erg irritant. Het is nooit anders geweest. Ik hoopte op verbetering met de lancering van de nieuwe NPO app, maar helaas. Ik heb de app al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar dat helpt niet. Waar-de-loos. Bah

Ben NPO plus abonnee. Als je ondertiteling bij bijv Oogappels aanzet, verdwijnt de onderste regel bijna buiten beeld. Is niet op te lossen met instellingen tv. Bij Engelse series waar standaard ondertiteling bij staat, is het wel goed.

Kan niet via hdmi naar beamer, wel geluid, geen beeld sinds nieuwe update :(

klopt; op de TV, via de HDMI kabel vanaf Ipad, ook geen beeld; wel geluid.
NPO dwingt je een smart tv te kopen

Ik heb de vernieuwde app kunnen installeren op de smartphone (samsung/android), op de desktop PC (windows 10) en de tv (samsung UHD 6 serie). Alleen op de smartphone en de desktop PC werkt het 'live kijken' van programma's. Op de Samsung TV werkt 'live kijken' niet. Heel vreemd. Ik ga naar Gids en klik dan op een programma dat op dat moment bezig is: er gebeurt niks. Ik lees dat bepaalde toestellen niet meer ondersteund worden. Dat lijkt me hier niet aan de orde, want ik kon de app dus wel installeren. Soms kijk ik programma's live. Dat kan nu dus niet meer via de tv. Iemand hier die dat ook ervaart?

NPO app werkt niet meer op mijn iPad, beeld blijft op zwart. Van alles geprobeerd, app wissen en opnieuw downloaden, maar probleem blijft.
Ook via de website krijg ik niks meer te zien.
Op mijn iPhone lukt het wel via de website te kijken. Maar dat is niet ideaal.
Hopelijk wordt er iets aan gedaan….

Nog steeds geen NPO start-app te downloaden op mijn LG smart TV.

Ik ben er tot nu toe ook niet in geslaagd om de NPO Start app op mijn splinternieuwe LG Oled TV te installeren. Nu ben ik als digibeet ook niet zo handig in die dingen, maar de installatie van de NL ZIET app lukte wel. Dus ik denk dat ik mijn NPO abonnement ga opzeggen.

Heb ook LG tv en de npo plus app niet kunnen vinden in de LG contentstromen.In proefabonnement van NLziet zit npo en dat doet het wel. Op iPad en iPhone doet npo app het wel maar streamen kan niet.

Hier ook een LG tv en ook nog geen npo app in de contentstore te vinden.

Letters op het startscherm en onder de aangekondigde series etc. zijn veel te klein! Moet vlak voor de tv gaan staan om het te kunnen lezen. En ik heb een groot scherm...

De NPO besluit zomaar eenzijdig een bepaald product niet meer te leveren, terwijl je er wel voor betaald hebt. Halverwege je serie op NPO plus. Of je maar even wat hardware aan wil schaffen om te gaan casten, via een nieuwe app, die het helaas op IOs niet doet. Waar zijn je rechten als consument?

Ik kan de vernieuwde app niet openen op mijn iPhone, alles geprobeerd van resetten, uitschakelen, verwijderen tot opnieuw installeren, maar niets hielp.
De app werkt wel op iPad en MacBook, maar ook niet geweldig en ook op de Philips Ambilight werkt het nog wel, maar heeeeeel traaaaaaag!
Eerlijk gezegd is alles een achteruitgang ……vernieuwing betekent niet altijd verbetering .
Waarom eerst niet alles goed uitgetest en dan pas op de markt gebracht?
Dit geeft allemaal een hoop ergernis.

NPOstartplus werkt niet meer in Frankrijk, niet op mijn laptop, niet op mijn telefoon, dus casten kan ook niet meer.... de tekst op het scherm is ´dit item kan helaas niet worden afgespeeld´

Zelfde in Griekenland. Niet met en niet zonder vpn..

Zomer 2021 twee nieuwe Philips OLED tv's gekocht. Nieuwe NPO+ app geïnstalleerd en krijg nu de melding "wordt niet langer ondersteund" en dus maar abonnement opgezegd zodat ik NPO+ ook niet langer ondersteun maar waarschijnlijk hoeven we NPO over enkele jaren sowieso niet langer te ondersteunen

Het enige probleem wat ik heb is dat de volgende aflevering niet automatisch start. Als ik de app via mijn Samsung tv start gaat het programma meteen verder als waar ik gestopt ben. Heel fijn! Maar ik herken ook sommige genoemde euvels zoals half wegvallende ondertiteling bij Nederlandse programma's en geen favorieten kunnen instellen. Ik heb NPO Plus maar overal staat Start.

Vooral als ik een serie kijk zoals Oogappels dan kan ik de volgende aflevering heel moeilijk of niet vinden is een zootje,beeld kwaliteit is beter stabiliteit ook,tot nu toe jammer

Kan inderdaad nog steeds niet inloggen op NPO Plus op mijn Apple TV.

Ondertiteling is bijna onleesbaar, zo klein

Veel te klein

Idd, de ondertiteling (voor slechthorenden) is onleesbaar!

Ook hier abonnement NPO plus, doet al weken niet!

In de LG store geen npo app te vinden. Volgens support LG ligt het aan NPO en NPO zegt dat ze het druk hebben. Heeft iemand met een LG tv de app in de content store?

Idem

Ook geen npo app in de content store.

Zelfde probleem en krijg geen reactie van de NPO. Vast bezig met heeeel veel klachten

Hier idem.

Idem,waardeloos dit NPO!

Heb wel moeite moeten doen om weer in te loggen.
Vind de ondertiteling bij Nederlandse series ook veel te klein, daardoor onleesbaar.
Gebruik deze vaak als mijn parkietjes veel lawaai hebben.

iPhone App NPO plus abonnement.
App opent maar kom er niet verder mee.
Echt al weken!!
Ook app verwijderen heeft niet geholpen

Precies dat heb ik ook. App op allerlei verschillende manieren verwijderd. Telefoon uit en aan en opnieuw geinstalleerd. Dan valt op dat uit het niets wel de NPO profielen er toch nog blijken te zijn ... Mijn vrouw met de zelfde Iphone maar week later update heeft geen problemen.

NPO plus app start ik op, maar beeld is grijs en ik kom niet verder.
App verwijderd en opnieuw ingesteld, maar helpt niet..
Heb de automatische incasso teruggedraaid

Dat overweeg ik ook. Wat een zooitje! Wordt er nu van mij verwacht dat ik maar weer een nieuwe tv aanschaf? Het was goed nu met alle zgn "verbeteringen" heb ik niks meer aan NPO plus. Ik wil niet betalen voor niet geleverde diensten.

Hier ook nog steeds geen NPO Plus.

Nog steeds geen npo plus op tv. LG tv 1 jaar oud. Plus abonnement!

Ik kan niet meer via mijn chromecast kijken. Netflix en andere apps kan ik wel op die manier bekijken

Moet steeds opnieuw inloggen om mijn serie verder te kijken. Weet soms ook niet wanneer ik gebleven ben.

Blue screen met de melding dat de npo plus app deze tv niet ondersteund, Samsung … maar die stond er helemaal niet op, en blue screen ging pas na enkele uren weg ( en 2 X resetten / zenders opnieuw zoeken)

op mijn LG tv het bericht dit toestel wordt niet meer ondersteund
belachelijk toestel is 4 jaaroud

Heb abonnement.
Woon in Portugal en heb jaren met plezier npoplus gekeken.
Nu doet de ene serie het wel en de andere niet. Het verschilt zelfs per aflevering (helaas kunnen we dit item niet uitzenden)
Bijv: Flikken Rotterdam.
Serie 2 doet niks. Serie 3 doet 1e aflevering het niet, de overige wel.
In Nederland (eind november) kon ik niet inloggen en heb een googlecast aangeschaft. Dat werkte wel.
Wel lastig dat je steeds naar het hoofdscherm.moet om de volgende aflevering te starten. Zeer knullig en irritant.
Abonnement opgezegd

Haperingen, ondertiteling tweede regel half. Automatisch verder kijken naar een nieuwe aflevering meer mogelijk. We balen ervan, want je betaalt er wel voor

Ondertiteling moet je een vergrootglas gebruiken! Geen informatie je gebleven ben met een serie volgen vreselijke kleur op kortom nog helemaal niet je van het.

App opent op IPad maar laadt niet loopt helemaal vast!!

Bij de nieuwe app voor de LG TV valt de tweede regel van de ondertiteling half onder het beeld. Dat had er bij het testen toch uit moeten komen!

Ik heb mijn hisense tv pas 1 jaar en de npo start app is nu niet meer bereikbaar. Baal enorm. Hoe nieuw moet je tv zijn??

Ook op zowel de oude als nieuwste modellen van Samsung veel problemen, nu een nieuwe mode van 2023 en daar ook veel problemen mee.
Het programma begint en stopt weer na 1 seconde. Bij vragen hierover/klachten is de NPO helpdesk, geheel niet of nauwelijks bereikbaar. Heel frustrerend en een hele slechte zaak van de NPO, zeker ook omdat er veel belastinggeld van ons burgers naar toe gaat, en dan net als bv Google & Meta niet of nauwelijks bereikbaar te zijn.

Alle LG toestellen met een webos onder de 4 worden ook niet ondersteund
Toestellen zijn uit 2015 en 2016. Dit wordt in overzichten nergens vermeld.

Ik heb npo plus werkt niet goed en heb het abonnement opgezegd.

Werkt niet op tv
Mis functionaliteit
Altijd al slechte app

Op Ziggo kanaal 152 kun je npo plus zien. Per toeval achter gekomen

Op mijn philips tv werkt 152 niet meer (NPO PLUS)

Inloggen op Plus lukt wel. Maar daarna geen enkele inhoudsopgave, opties voor 'volgen', kinderbescherming, bijhouden wat gekeken is e.d.

Wij kijken NPO Start en Plus op onze oude Panasonic via een HDMI kabel aangesloten op een laptop. Wel een extra kabel en de laptop, maar een goed beeld en bijna altijd storingsvrije streaming. Dit geldt voor NPO Start en Plus, maar ook voor andere streaming diensten o.a. ZiggoGo.

Ik heb de oude NPO app verwijderd van mijn Samsung Smart TV, maar de nieuwe app is niet te vinden in de Appstore. Ik heb een abonnement op NPO plus.

Als je Ziggo hebt kun je op kanaal 152 NPO plus kijken

Met de Google Chromecast HD geen enkel probleem bij Ziggo (vroeger UPC) met een CI+ kaart op een 7 jaar oude Philips TV, alles werkt naar mijn idee.

nederland.tv niet meer te ontvangen in buitenland!?

Ik kijk niet via een app maar via een oudere Samsung smart televisie en die werkt nu niet meer bij de NPO.
Het gaat via een Ziggo wifi/decoder

Vanochtend nog geprobeerd na de tv een update te hebben gegeven, helaas werkte het niet.

Kan wel inloggen op mijn Samsung Smart TV (4 jaar oud). Krijg alleen NPO-Start, geen NPO-Plus. Hiervoor heb ik wel een abonnement. Profielen en account zijn ook niet te wijzigen.

De nieuwe NPO app opent erg traag via mijn kpn-mediabox. Inloggen werk, maar tijdens het kijken gaat het beeld regelmatig op zwart en moet ik de app opnieuw opstarten.

ik kan geen Radio 4 Klassiek meer luisteren noch kijken via mijn LG TV

Een nog prima werkende weliswaar ouder TV van Samsung zonder NPO!!! Goed voor het milieu en de commercie. Nieuw is wederom niet altijd beter. Daarvoor dank NPO!

Ik kan NPO start plus niet openen op mijn IPad. Ik ben lid van NPO start plus. Super jammer van deze ontwikkeling momenteel. Wat is hier aan te doen?

afbeelding van redactie

Heb je de NPO Start app al bijgewerkt in de App Store? Dat zou moeten helpen.

Heb oude smart TV 10 jaar.... Onbegrijpelijk dat ik nu NPO 1,2,3 niet meer kan kijken. Dit kan niet de bedoeling zijn. Enige optie is internetkabel eruit. Maar dan kan ik andere werken de apps niet meer gebruiken. Zorg gewoon dat het signaal wel doorgegeven wordt naar "oude" Tv's. Zou technisch moeten kunnen lijkt me. Ronduit uit belachelijk dit. En dat dan van ons gemeenschaps geld. Is publieke omroep. Kom met een oplossing voor basis ontvangst!!!

afbeelding van redactie

Als het goed is kun je wel gewoon NPO 1, 2 en 3 kijken. Dit gaat alleen over de NPO Start/Plus app die niet meer werkt op sommige oude tv's. Gewoon tv kijken naar NPO 1, 2 en 3 moet wel kunnen via de kabel. Dan heb je misschien een ander probleem.

Dan moet je wel een kabel abonnement hebben. NPO betaal je al via de belasting, en er is verplicht een publieke toegang nodig ! Npo kan mensen niet zo in de kou laten staan, al gaat het om een kleine groep. Een smart tv moet langer mee kunnen gaan en npo kan zich m.I. Niet verschuilen achter dat het te lastig is qua onderhoud. De npo heeft voor verschillende dubieuze programma makers exorbitante beloningen. De reden dat npo bestaat is om het publiek ( alle dus) te dienen. Dus mijn voorstel is de oude app herstellen of een gratis alternatief bieden. Als Nederlander wil ik in staat gesteld worden de met publiek geld betaalde programma’s en nieuws te kunnen kijken .

Helemaal eens Han. Ze hebben een publiek functie. Mijn smart TV van 5 jaar oud wordt ook eenvoudigweg niet meer ondersteund. De oude app was prima. Dit is toch onbestaanbaar. En geen haan die er blijkbaar naar kraait. Treurig, of beter arrogantie ten top. Als de grootste groep maar bediend is (Ziggo e.d.) de rest kan zien waar ze blijft. En we hebben nog wel een abonnement op NPO-plus, dat is dus ook niet meer bruikbaar.

Inderdaad de oude app functioneerde prima en nu is het één grote ellende. Onbegrijpelijk dat dit anno 2023 op deze wijze wordt uitgevoerd. Ook onbegrijpelijk dat bepaalde merken tv niet meer geschikt zijn. Voor wie was dit nodig al deze wijzigingen. Wie wordt hier beter van ? De abonnee van plus ( heb ook plus) heeft het nakijken. En NPO is niet te bereiken

Kijk altijd eerst op de website van het product - waar de meeste vragen met uitleg zijn te raadplegen. https://service.npo.nl/on...

Wij hebben ook een Smart-tv van 10 jaar oud, merk Samsung.
Sinds 5 december kwam er ineens ook een melding van de NPO-app waardoor het beeld grijs werd. Het geluid was er nog wel. De app werkt overigens al jaren net meer.
Na enig zoeken bleek het probleem in het HBBTV-systeem, een informatiesysteem, te zitten. Via de handleiding kon ik dit uitzetten en we konden én kunnen weer NPO kijken!

Ondertiteling voor slecht horenden valt half weg onder aan t scherm van de tv

Het is al vele jaren zo dat de npo als reactie op vragen en klachten precies wil weten welke apparatuur en software je gebruikt, waarna ze onmiddellijk de schuld aan jouw verouderde spullen geven. Tot ik een keer meldde dat alles gloednieuw was, en YouTube al jaaaaren geen problemen gaf, en toen bleef het angstig stil ...

Ha..per...de...ha..per...de...ha..per...
3 seconden beeld, 5 seconden hapering.
LG televisie van 3 jaar oud

Hier EXACT hetzelfde verschijnsel. Zowel bij live-tv Start. Onwerkbaar!

Als ik een programma bekijk via de nokia mediabox valt dit regelmatig stil en moet ik weer opnieuw starten. Eerder geen last van gehad.

In hun onmetelijke wijsheid heeft NPO besloten dat het oer-Hollandse merk Philips geen update krijgt van de app.

afbeelding van redactie

Als er Android TV of Google TV als besturingssysteem staat kun je op Philips tv's nog wel de NPO Start app gebruiken. Alleen de native app op oude tv's verdwijnt.

Wie kijkt er dan nog naar de NPO.

Ik kan nog steeds niet casten naar mijn chromecast op mijn TV. Dat icoontje verschijnt niet op mijn smartphone bij NPO Start. Wel b.v. bij YouTube, dus het ligt echt aan NPO Start. 4 december 2023

gebed zonder end.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
griekenla_d