Welke tool om mijn wachtwoorden terug te halen?

Vragensteller: 
Joop K
Windows
iOS
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10 en iOS 16
Toelichting op vraag: 

Wie weet welke tool of software die ik kan installeren om mijn opgeslagen wachtwoorden terug te vinden. Ik heb al op internet gekeken maar een goede keylogger is er niet bij
Wie weet het antwoord? ( bijvoorbeeld Microsoft Office etc en andere)

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Probeer deze eens.. en op die website staat ook stukje info in dat verschillende virusscanners over de zeik gaan van dit programma maar die moet je dan ff uitzetten..
En nee, dit is geen infected programma maar gaat diep in je windows registers en dat vinden die av proggies niet leuk....

https://www.nirsoft.net/u...

afbeelding van WriTer

Dan moet je recALL v19.05 eens proberen.
Het is een tooltje van een Poolse programmeur maar ook in het Nederlands te gebruiken.

Info

recALL v19.05 - FREEWARE

recALL maakt snel herstel van wachtwoorden van meer dan 300 programma's (e-mail, webbrowsers, instant messengers, FTP-clients, draadloze netwerken, enz.) en licentiesleutels van meer dan 2800 toepassingen mogelijk.

recALL is het eerste programma ter wereld dat de meeste wachtwoorden en licenties kan herstellen, ook van beschadigde besturingssystemen, door ingebouwde ondersteuning van registerbestanden van Windows
systemen.

Dankzij de unieke FTP-, POP3- en SMTP-serveremulatie kunt u wachtwoorden herstellen van elke toepassing die deze protocollen ondersteunt, zelfs als die toepassing nog niet door recALL wordt ondersteund.
Alle functies in één programma.

Helaas wordt er blijkbaar niet zoveel meer aan gedaan want downloaden op zijn site werkt niet (meer).
Maar geen probleem, je kan het hier downloaden van mijn account.

Setup en Portable versie!
https://www.mediafire.com...

Opgepast!
Het scannen kan zeer lang duren omdat hij werkelijk ALLE mogelijke wachtwoorden zoekt op de computer.
Heb je gevonden wat je zoekt dan kan je best het scannen stoppen.
In sommige gevallen kan het bij lang scannen voorvallen dat het programma crasht, dus stop er mee als je gevonden hebt wat je zocht.

I stand with Ukraine!

Handig! Heb het niet nodig maar toch maar voor "de heb" gedownload. Bedankt!

afbeelding van WriTer

Graag gedaan, veel succes ermee.

I stand with Ukraine!

Aan dit tooltje heb je niets aan. Het is een WinZip programma.
Flauw. Op het verkeerde been gezet!

Wat is er mis met een ZIP bestand? Even uitpakken en installeren, dat is zo gedaan. Wat is er flauw aan?
Als het niet precies is wat je zoekt, kan je ook reageren met: "Het is niet precies wat ik zoek, maar toch bedankt voor het plaatsen en meedenken".

Als je meer op dit forum komt dan zie je dat WriTer iemand is die anderen, dus ook jou, probeert te helpen met zinvolle bijdragen. Dat is niet flauw, integendeel!

afbeelding van WriTer

Oeps!, natuurlijk moet je wel iets van computers kennen dan zou je weten dat het ZIP formaat ingepakte bestanden bevat die je kunt uitpakken met Winzip, WinRAR, PeaZip, 7-Zip, Windows 10, 11 in de verkenner enz...
Normaal gebruik ik altijd het RAR formaat maar omdat ik er rekening mee hou dat niet iedereen bekend is met RAR pak ik het in met ZIP, wat zowat iedereen kent en gebruikt.

Zoals Ed W. al zegt 'probeer' ik te helpen, wat natuurlijk niet altijd lukt, maar als je iets niet begrijpt wil ik het altijd gerust uitleggen.
En als je maar even zoekt via een zoekmachine hoe je om moet gaan met een ZIP-bestand krijg je honderden links met uitleg en filmpjes hoe je dat doet.

Het zou met niet verwonderen dat er ergens op Gratissoftware.nl ook info over te vinden is, ik dacht hier ooit zoiets eens gezien te hebben maar kan me vergissen.

Maar wat ik helemaal niet begrijp is dat je een paar dagen geleden zelf zegt dat je het tooltje hebt gedraaid, dan moet je het toch al eens eerder uitgepakt hebben???
Dat is iets wat ik nu niet begrijp?!?

NOTA: Het is wel alleen een tooltje voor Windows en werkt niet op iOS!

I stand with Ukraine!

Ik heb dit programma op de computer staan en gedraaid. Maar helaas kan je er geen Printscreen van maken . Wel opslaan op een locatie op de computer maar kan die nergens terug vinden.
De bij geleverde tools geven ook geen oplossing. Jammer!

Beetje zoeken en die locatie is wel te vinden hoor: NaamGebruiker -->AppData --> Roaming --> keit.co --> recall --> dict.txt
AppData is een verborgen map, dus in Verkenner die wel eerst even zichtbaar maken.

Had je trouwens zelf ook kunnen vinden in Tools --> Settings --> Password recovery.

Reageer