Eusing software opeens startpagina in Firefox

Vragensteller: 
chris
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Een tijdje geleden bovenstaand programmaatje gedownload. Tot mijn volle tevredenheid echter bij het openen van mijn browser mozilla firefox krijg ik steeds als eerste scherm een blad van " Eusing software" te zien spijts dat bij instellingen aangevinkt staat startpagina " leeg blad" Ik zou dit graag weg hebben maar vind ook bij Eusing software instellingen ,geen mogelijkheid om dit uit te schakelen.
Vooraf bedankt
Chris

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

afbeelding van redactie

En als je in Firefox nou Firefox-startpagina (Standaard) kiest in plaats van Lege pagina? Of zelf een url (site-adres) opgeeft?

Neen wekt niet

afbeelding van Albert

Verwijderen en ook de map mozilla/firefox weggooien daar zit je FF profiel in.
Waarschjijnlijk heb je FF gedownload via een ander dan het officieële kanaal en krijg je meuk mee.

Alles komt goed, en anders maar niet :-)

afbeelding van redactie

Ik heb de Eusing Free Registry Cleaner geïnstalleerd maar die verandert niet de startpagina van Firefox. Weet je zeker dat het deze software betreft?

En je kunt de startpagina in Firefox niet op deze wijze veranderen?

Anders lijkt het op een browser hijacker, maar of dat echt zo is durf ik niet te zeggen. Je zou eens AdwCleaner kunnen draaien:
https://www.gratissoftwar...

Heb het uiteindelijk opgelost door programmatie te verwijderen en toen was alles zoals voorheen, Herinstalleren kan altijd want was wel tevreden over programma zelf. iedereen bedankt voor het meedenken

Reageer