Ik kan geen screenshot/video capture maken in ZiggoGo

Vragensteller: 
Martin Hermes
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10 Pro 64-bit v2004 21H1
Toelichting op vraag: 

Ik kan geen screenshot of video capture in Ziggo Go doen is er iemand die dat kan oplossen ik denk dat Ziggo het aangepast heeft voorheen ging het wel.
Ik krijg wel geluid bij een video capturen maar geen beeld ik gebruik Snagit al jaren en heb nu 7 andere prog. geprobeerd maar geen enkele die het wel kan.

gr. Maritn

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Ik gebruik geen Ziggo Go, maar KPN iTV. Op desktop/laptop werkt het via de browser. Domme vraag misschien: kun je wel gewoon inloggen? Probeer voor screenshot gewoon de toets PrtSc, of de toetsen Fn + PrtSc. De afbeelding kun je dan openen in elke afbeeldingenviewer/bewerker. Voor video-capture, of liever gezegd video screencast, gebruik ik oCam https://ohsoft.net/eng/oc... . Gratis voor persoonlijk gebruik. Beeld en geluid prima. Dit werkt bij mij allemaal perfect met KPN iTV. Wellicht werkt het ook met Ziggo Go.

lukt mij nog steeds met Faststone Capture (gratis oudere versie)

bedankt voor de moeite maar hetzelfde verhaal kan opnemen van YouTube en iedere andere bron ook van mijn eigen films maar niet van Ziggo Go gr. martin

Net even met OBS Studio geprobeerd en het werkt gewoon.
Onder bronnen bij "+ " beeldschermcapture aanvinken.
Rechtsonder opname starten en stoppen.

https://www.gratissoftwar...

Bij mij werkt het alleen met OBS als ik in Chrome de hardware-acceleratie uit zet... Anders captured OBS een zwart scherm!

dank je wel ga ik proberen

Dit heeft geholpen, dank voor de tip!

Ik heb hetzelfde probleem als wat Martin hierboven beschreef, alleen heeft Ziggo in de tussentijd hoogstwaarschijnlijk weer het een en ander aangepast want ik heb alle voorgelegde oplossingen van jullie geprobeerd maar ze werken allemaal niet. Iemand die nog een andere oplossing of tip heeft?

Reageer