Camera wordt niet meer herkend?

Windows
Windows 10
Teus
25 maart 2020 - 20:03

Op mijn Acer-PC werkt de ingebouwde camera niet meer. De foutcode 0xA00F4244 zou betekenen dat de camera niet wordt herkend of de software verouderd is, na een windows update. Ik gebruik de meest recente versie van windows 10.
Gevonden aanwijzingen leidden mij naar apparaatbeheer, maar daar kon ik de camera niet vinden. Ik heb ook geen idee waar ik het stuurprogramma moet zoeken, om dit te kunnen updaten. Enig idee hoe dit te verhelpen?

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Anoniem
Mickey

Beste Teus ,

Zie ook deze link ,

https://windows101tricks....

Teus

Dank voor jullie reacties. Helaas helpt dit niet. Ik ben denk ik weer eens slachtoffer van de technische dienst van Acer. Daar hebben ze twee jaar geleden wegens een niet werkende geluidskaart het moederbord en camerakabel vervangen.Ik heb de werking van de camera toen niet gecontroleerd(voor zover ik weet), en mijn ervaring met Acer leert mij, dat ze makkelijk de kabel verkeerd of helemaal niet aangesloten hebben. Ik zal het zonder moeten doen.

Anoniem

De camera hoort bij apparaat-beheer onder beeldapparaten te staan,staat dat er niet dan is deze inderdaad niet aangesloten.

Anoniem

Acer Stuurprogramma's en handleidingen :
https://www.acer.com/ac/n...

Anoniem

Een (tijdelijke) oplossing ?
https://www.clickx.be/win...

Teus

Weer bedankt voor de reacties. De camera wordt inderdaad niet bij apparaatbeheer vermeld. Dus mag ik gevoeglijk aannemen dat deze niet is aangesloten. De Acer is een prachtige machine, maar voor de technische dienst ben je bij Beun de Haas vast beter af. Ik kan mij middels mijn laptop toch wel behelpen, maar dat was niet de bedoeling.

Oldie46

Waarom ga je niet gewoon naar een plaatselijke pc boer als je geen vertrouwen hebt in Acer technische dienst.

Mickey

@Teus ,

Suggestie , klik bij apparaatbeheer bovenaan op beeld , vink aan verborgen apparaten weergeven , misschien helpt dit .

Teus

@Mickey, helaas ook geen resultaat.
@Oldie46, in verband met de garantie werd de PC door BCC naar Acer doorgestuurd. In eerste instantie kreeg ik een volkomen geruïneerde machine terug, maar dank zij BCC kreeg ik een volledig nieuwe(eerst nog een verkeerde). De tweede keer viel nog net binnen de garantie, dus weer Acer gestuurd, na een ergerlijk lange periode kwam de PC gerepareerd terug. Naar nu blijkt met ontmantelde camera. Nu de garantie is verlopen zal ik mij zeker niet meer tot de ACER TD wenden.

Reageren