Windows Defender of Norton?

Vragensteller: 
slabbinck hubert
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
windows 10 versie 1909
Toelichting op vraag: 

heb nu Norton en defender op windows pc. Norton loopt af volgende maand.Is defender voldoende voor een pc die gewone dingen uitvoert ?? Verwijder ik beter Norton al soverbodig ??

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Als je naar de testen kijkt van de afgelopen maanden scoort Microsoft vaak zeer goed met beveiliging.
Waarom zou je betalen of een ander toegang geven tot de kern van je computer ?

Zo is het.

Ik had vroeger ook een tijdje NORTON op mij pc, Maar volgens AV COMPERATIVES Firewall test, Is de firewall van WINDOWS noch beter dan NORTON Firewall, Het is een test van 2014, Maar in de tussentijd is WINDOWS Firewall volgens mij alleen maar beter geworden, Ondanks dat andere sites soms wat anders zeggen. Ik gebruik wel de POWERSHELL code:Set-MpPreference -SignatureUpdateInterval 1 Windows defender KIJkt dan elk uur of er een nieuwe update is, Vind ik zeer handig, En veilig, Voor de rest moet je zoveel mogelijk aan zetten bij WINDOWS DEFENDER, Zoals de kernisolatie, En de manipulatie bescherming. Volgens mij als je dit allemaal gedaan hebt, Volgens mijn bescheiden mening, Ben je dan minimaal even goed beschermt als NORTON, En het is noch gratis ook. De tip van de POWERSHELL comando heb ik niet van mezelf, Maar van andere mensen van deze site, En het werkt zeer goed, Ik heb al een keer 10 updates op een dag gehad. Ik hoop dat u hier wat aan heeft:Groet.

afbeelding van WriTer

Ben geen fan van beide, maar om allerlei reden dat ik heb meegemaakt met Norton zou ik, als ik MOEST kiezen, voor Defender gaan.
Maar kies beter voor de gratis of zelf betaalde versies van Kaspersky of Bitdefender.

I stand with Ukraine!

Gebruik al jaren Norton. Het gezegde: het kost wat, maar dan heb je ook wat! is hier helemaal waar. In geval van een dreigend probleem werd ik goed door hun online hulpdienst keurig geholpen. Verder nooit problemen gehad. Norton past goed op en laat niet alles door. Defender is inderdaad beter geworden de laatste jaren. Maar laat nog steeds teveel niet deugende rommel door. Succes met je keuze.

Ik zelf gebruik Kaspersky Free en dat werkt subliem https://www.kaspersky.nl/...

Reageer