Is iemand bekend met Blackbird v6?

Vragensteller: 
Johan Nagtegaal
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
10
Toelichting op vraag: 

Het programma Blackbird V6 belooft heel veel. Je zou overbodige apps kunnen deinstalleren, privacy settings optimaliseren, en nog veel meer.

https://www.getblackbird....

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

anoniem , dit is geen antwword op de vraag

Je hebt gelijk Merel. Dit was de letterlijke tekst van hun eigen site en een snelle instructiefilm.
De reacties eronder zijn heeeel verschillend. De een vind het niks en heeft problemen, de ander vind het helemaal het einde.
Kortom........zoek het maar uit.

Maar wie van jullie heeft hier ervaring mee ...
En is het iets wat een plekkie hier op de site verdient?

software wat beweert je privacy te beschermen, geeft geen garantie dat wat zij "tegenhouden" niet voor eigen gebruik is, laat jij je privacy "beschermen"door een virtueel onbekende ?

Het programmaatje O&O shutup doet ws zo'n beetje hetzelfde als het gaat om zoals het hier genoemd wordt de phone home fucties ed.
En die heeft hier een vermelding op de site:
https://www.gratissoftwar...

Blackbird zou een een hoop voor mij overbodige dingen als apps verwijderen en spelletjes ed. waar ik helemaal niets mee heb.

En om op je vraag antwoord te geven.....daarom vraag ik naar ervaringen van anderen met achterliggend idee....is het veilig en is het vertrouwd.
Zodat die "virtueel onbekende" misschien een vriend van deze community zou kunnen worden :)

Ik vind dergelijke programmas overbodig en ik weet ook niet precies wat ze doen, daarom pas ik liever zelf aan, b.v. in het register, er is wat dat betreft genoeg te vinden op diverse sites.

Reageer