Google+ bestaat niet meer. Jammer?

Na Google Buzz, Google Orkut en Google Friend Connect was Google+ (Google Plus) de vierde poging van de zoekgigant om een sociaal netwerk van de grond te krijgen dat kon concurreren met Facebook en Twitter. Gestart in 2011 maar nooit een succes geworden. Vorig jaar kondige Google het einde van Google+ aan en nu is het zover: de stekker is er definief uit.

Onze vraag is:
Vind jij het jammer dat Google+ niet meer bestaat?

In de reacties horen we graag of en waarom je andere sociale media gebruikt!

Ja, maakte er veel gebruik van
4% (12 stemmen)
Zal er geen traan om laten
43% (117 stemmen)
Nee, voor mij Facebook
4% (11 stemmen)
Nee, voor mij Twitter
3% (8 stemmen)
Nee, voor mij Instagram
0% (0 stemmen)
Nooit van Google+ gehoord
7% (19 stemmen)
Ik gebruik geen sociale media
38% (103 stemmen)
Anders, namelijk...
1% (2 stemmen)
Totaal aantal stemmen: 272
Deel dit artikel: 

Reacties

Ik ben een verklaard en apert tegenstander van alles wat met social media te maken heeft! Ik doe principieel niet mee aan die ´´verslaving´´. Ooit de fout gemaakt, tien jaar geleden, om een tijdje op Hyves te zitten. Had ik NOOIT moeten doen!

Op zeker moment de stekker er meteen uitgetrokken, toen sommige idioten aan riool spuiterij gingen doen en zonder enige reden zeer bedenkelijk persoonlijk werden. Uitschelden is heel gewoon op dergelijke sites. Die tendens is er nog, begrijp ik. Ik wist niet hoe snel ik Hyves van mijn computer moest wissen. Meteen weg. Rap!

Je hebt groot gelijk, waarom via den computer boodschappen doen, men kan toch naar den drogist of kruidenier? Een draagtelefoon is tevens overbodig, men haalt den hoorn van den haak en komt overal! Mensen praten niet meer met elkander, alles gaat onpersoonlijk via een beeldscherm, een kwalijke zaak!

Jammer, maakte er dagelijks gebruik van, voornamelijk Linux, Android, en retro computer groepen. Nu overgestapt naar MeWe.

Ooit moeten registreren omdat ik een Android smartphone had gekocht, maar als test 1 fotootje gepost en voor de rest heb ik er nooit iets mee gedaan.
Gebruik geen sociale media, of alleen Pinterest eigenlijk omwille van de vele goede ideeën die je daar kunt vinden.

Nooit gebruikt, net zo min als facebook,twitter instagram en wat er verder nog meer mag wezen. Kan er dus ook geen oordeel over vellen.

Een blauwe maandag gebruikt, weinig medegebruikers en ik vond het iets waar ik niets aan had.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
frank_ijk