Laptop Dell Insperion Zwart scherm na intoetsen pincode

Vragensteller: 
Sjaan
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
windows 10
Toelichting op vraag: 

Hallo
Na een hele tijd ( 10 maanden ) onze oude laptop Laptop Dell Insperion 1720 niet te hebben gebruikt start deze na het intoetsen van mijn pincode niet meer op, krijg direct een zwart scherm. Laptop functioneerde voorheen nog zeer goed. In safe mode kan ik wel opstarten maar kan niets updaten graag hulp
bij voorbaat dank

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

Hallo Sjaan ,

Lees hier het gegeven antwoord van @Jean-PaulDe Tandt ,

Zie deze link ,

https://answers.microsoft...

Bij ingeven CTR - ALT - DEL blijft bij mij het scherm zwart dus kan hier niets mee.Kan alleen afsluiten met de knop uit/aan.

is het soms de pincode hello van Microsoft daar heb ik ook heel veel problemen mee gehad.

Omdat de laptop nog wel opstart in de Veilige modus, zou het een driver probleem kunnen zijn. In "Apparaatbeheer" kan je de drivers van de beeldscherm adapter verwijderen en daarna weer opnieuw installeren.

Ik heb in de veilige modes onder apparaat beheer het stuurprogramma verwijdert van de video adapter (nvidia 8600M GT) daarna herstart. Startte na de pincode ingave gewoon op en heb windows en alle overige kunnen updaten. Opnieuw herstart na de pincode ingave gewoon beeld maar zodra ik met de muis iets aanklikte direct terug op zwart scherm.

Lijkt me dat het probleem in de Microsoft driver kan zitten. Probeer eens of het installeren van de drivers van de fabrikant zelf een oplossing biedt: https://www.nvidia.com/Do...

Na de installatie van de Nvidia driver hetzelfde resultaat ZWART SCHERM na pincode

Wat gebeurt er als je de laptop met een systeemherstelpunt terug zet naar een tijdstip voordat het probleem voor het eerst optrad?

Is niet mogelijk

In de Microsoftstore staat een app van Dell, installeer die eens en laat deze alle stappen doorlopen.

Het lijkt me dat als je wel beeld hebt in Veilige Modus en je kan ook de mededeling zien dat je je pincode moet intoetsen, dat de hardware in orde is en je het probleem in Windows moet zoeken.
Je kan nog FixWin proberen: https://www.gratissoftwar...

Helpt dat ook niet dat kan je overwegen Windows opnieuw schoon te installeren.

FixWin helpt ook niet! Wel is er iets verandert namelijk na intoetsen pincode krijg ik wel het normale bureaublad maar zodra ik met linkermuisknop bijvoorbeeld linksonder start aanklik springt het scherm gelijk naar zwart. Dit is niet zo met de rechtermuisknop

Reageer