CCleaner of PrivaZer?

Vragensteller: 
jaak
Windows
Toelichting op vraag: 

beste allemaal, wat is nu de beste app op gebied van privacy, veiligheid en werking van de bovengenoemde apps, te weten ccleaner of privazer ?
graag jullie mening en alvast bedankt door de respons.

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

afbeelding van Postbus

Het is vaak handig om Ccleaner dagelijks te gebruiken en Privazer bijvoorbeeld 1x per week of maand. Gebruik Privazer voorzichtigheidshalve als basisgebruiker, omdat anders het risico bestaat, dat je te veel verwijdert en dat kan funest zijn.

Privazer werkt overigens grondiger dan Ccleaner.

Sommige mensen ontraden het gebruik van cleaners.

afbeelding van WriTer

Gebruik zeer sporadisch Ccleaner, want te dikwijls opkuisen kan problemen geven en Ccleaner is in mijn ogen allang niet meer zo betrouwbaar als vroeger.
PrivaZer heb ik in het verleden ook een paar keer gebruikt, maar die verwijderde zoveel dat ik zelf logboeken van programma's kwijt was en daarom gebruik ik die nu niet meer.

Deze problemen zijn nu misschien opgelost, maar geen idee.
Mijn kleine voorkeur gaat uit naar Ccleaner, en dan nog uitsluitend de portable versie.

I stand with Ukraine!

Helemaal eens met deze analyse.

geen van beiden , allemaal onzin en het maakt meer kapot dan dat het goed doet .
windows eigen disk cleaner is meer dan genoeg , dus ver weg blijven van al deze zogenaamde nep cleaners .

Privazer werkt grondiger en heeft niet zoveel rommel eromheen, gebruik hem al jaren en nog nooit problemen ermee gehad, ik vind het een goed programma.

Cleaner, neen. Privazer gebruik ik al lang en nog nooit problemen gehad. Althans 1 keer maar dat kwam door mijzelf. Iets te fanatiek met verwijderen zonder een spoor achter te laten.....
Dan vind je ook echt niets meer als je iets fout verwijderd hebt.Maar het programma standaard als basisgebruiker gebruiken bij het opruimen werkt goed en je apparaat is merkbaar opgeschoond sneller geworden.

Je pc schoonmaken ??? ...... doe je dat ook met je telefoon ? Alles wat er op staat (foto, berichten, inlog gegevens en toegang tot je camera en luidspreker) is te achterhalen, zonder dat je het weet zeker als je gebruik maak van whatapps en dat soort programma's.

Reageer