Verkiezing: Wat vind je de beste chat applicatie van 2020?

Snel berichtjes sturen is essentieel voor veel mensen tegenwoordig. Daarbij heb je de keuze uit vele chat apps voor smartphone, tablet en computer. Het voordeel boven e-mail is dat je vaak sneller contact krijgt met elkaar.

Vroeger had je programma's als ICQ en MSN op je pc en laptop. Nu kun je nog makkelijker 'appen' met WhatsApp op je telefoon. Of je kunt berichtjes sturen met applicaties als Skype, Facebook Messenger, Google Berichten, Telegram, Berichten (iMessage) van Apple, privacy app Signal, Slack, Viber, Microsoft Teams en nog veel meer.

Hier vind je ons lijstje met gratis chat apps voor pc, laptop, telefoon en tablet.

Onze vraag is:
Wat vind je de beste chat applicatie (om berichtjes te sturen) van 2020?

En in de reacties horen we graag waarom jij het liefst deze app gebruikt (of waarom je liever mailtjes stuurt)!

Deel dit artikel: 

Reacties

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen met veel heil en zegen in het nieuwe jaar.
Mijn voorkeur gaat uit naar Whatsapp. Berichten goed versleuteld lijkt mij. Bijna iedereen die ik ken heeft het. ideaal voor vrienden, familie, en andere gespreksgroepen.

Signal, vanwege data verzameling Whatsapp er een tijd geleden al uitgegooid maar ook omdat er regelmatig criminelen op Whatsapp actief zijn die proberen geld bij je los te krijgen. Meestal sms ik gewoon, heb per slot geen extra kosten als ik dit gebruik. Ben verder wel een beetje klaar met al die sociale media waarin iedereen zichzelf enorm belangrijk vindt.

Gewoon sms'en, wil geen WhatsApp gebruiken omdat ik niet wil dat die sucker van een Zuckerberg met mijn gegevens gaat klooien, ook de reden dat ik geen Facebook gebruik.
Het liefste zou ik Signal of Telegram willen gebruiken, maar ja... niemand die ik ken gebruikt het.

Nog even doorbijten, we komen er wel!

WhatsApp omdat iedereen die ik ken dat gebruikt..

Ik gebruik de telefoon dan ben ik zeker. Al die andere troep is niet aan mij besteed.

Telegram omdat het veel meer mogelijkheden heeft dan watsap. Bijvoorbeeld tot 2GB per bericht versturen en omdat het anoniem is zonder je telefoonnummer prijs te geven. Ideaal voor groepen en kanalen.

Geen voorkeur! Ik chat niet. Doe ik niet aan. Nog nooit gedaan. Ik mail alleen, telefoneer, of email. That´s it. Liefst praat ik face to face met mensen. Die rechtstreekse vorm van communicatie heeft nog altijd wel mijn ultieme voorkeur.

Maar ik ben er zeker niet op tegen. Voor communicatie met familie of vrienden, bijvoorbeeld, is het een uitkomst. Dus snap de populariteit van chatten zeker wel. SMS´en heb ik ooit 1 keer gedaan. Teveel gepriegel en ge-etter op die toetsjes.

Iedereen goede jaarwisseling gewenst!

Signal heel duidelijk. Helaas blijven de schapen van familie op Whatsapp hangen
:-(

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zuid-k_rea