Opera 70 heeft kleine verbeteringen

Opera is een van oorsprong Noorse browser die halverwege 2016 in Chinese handen gekomen (maar het hoofdkantoor zit nog wel altijd in Oslo).

Kleine verbeteringen aan tabbladen doorzoeken

Opera 70 is een update voor de web browser met enkele kleine verbeteringen. Zo vind je nu ook recent gesloten tabbladen terug in de lijst als je zoekt naar een tabblad via de toetsen ctrl spatiebalk. Ook wordt de inhoud van de webpagina doorzocht als je tabbladen zoekt.

Verder zijn er in Opera 70 nieuwe icoontjes om te kiezen voor je werkbladen. Een kleine onopvallende update voor de Noorse browser deze maand.

Opera 70 heeft als basis Chromium 84, waardoor alle beveiligingslekken die de afgelopen tijd in Chrome dichtgeplakt zijn eveneens in Opera zijn gerepareerd. En ook veel fouten en crashes worden verholpen in deze versie. Opera is te downloaden voor Window, macOS en Linux. Je kunt ook updaten vanuit de browser zelf.

Reacties

Ongelooflijk wat die Chinezen nog uit dit concept weten te halen? Mondkapjes maken, daar kun je over twijfelen, maar browsers uitbouwen en vuurwerk fabriceren - om eens wat te noemen - kunnen ze goed! Ga zo door, jongens! Die Noren hebben het nakijken.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
h_ngarije