Windows kort: 1803 EOL, Personen weg, Update-assistent 1909

Microsoft heeft net Windows 10 versie 1909 de deur uitgedaan. Maar verder heeft de softwaregigant nog enkele mededelingen voor ons in petto. Kort Microsoft-nieuws:

  • in november en december komen er geen optionele updates voor Windows 10. Deze zogeheten C- en D-updates verschijnen normaal gesproken in de derde en vierde week van de maand. Waarom ze deze twee maanden niet uitgebracht worden is onduidelijk. Wel komt 10 december natuurlijk de reguliere maandelijkse beveiligingsupdate. In januari 2020 worden de optionele updates klaarblijkelijk weer hervat.

Deel dit artikel: 

Reacties

De constante opdringerige updates en verplichte snuffelsoftware is er voor mij te veel aan,het verdwijnen van het thuisnetwerk en het eenvoudig benaderen van mijn nas en randapparatuur was de druppel die de emmer bij mij liet overlopen ik ben nu aan het zoeken naar een passend ander besturingssysteem.Er zijn wel zaken die nog gewijzigd of terug hersteld kunnen worden,maar dan met terug ver te zoeken achterpoortjes en meestal met inleveren van privacy.

Heb 1909 probleemloos geïnstalleerd. Was weinig data, snel gebeurd.

Exits en entrees en andersom is toch wel een kenmerkende factor bij Microsoft. Of zie ik dat verkeerd?

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zuid-kor_a