KB4520005 fixt lekken en printproblemen Windows 8.1

Windows 8.1 krijgt sinds oktober 2016 maandelijkse cumulatieve updates die in één bundel met één KB-nummer geleverd worden. KB4520005 is de gewone maandelijkse beveiligingsupdate voor Windows 8.1.

In deze update worden lekken dichtgeplakt in de volgende Windows-componenten:
Windows Cryptography, Windows Authentication, Windows Kernel, Windows Storage and Filesystems, Microsoft JET Database Engine, Internet Information Services, the Microsoft Scripting Engine en Windows Server.

In browser Internet Explorer 11 worden nog drie kritieke en drie gewone lekken gerepareerd. Microsoft adviseert trouwens om de browser niet meer te gebruiken!

Verder worden de printproblemen die Windows teisterden na halfbakken updates voor Internet Explorer ook opgelost voor Windows 8.1. Printopdrachten werkten niet meer na de beveiligingsupdates voor een zero-day lek in Internet Explorer en apps crashten.

Ten slotte is er de maandelijkse update voor het Windows-programma voor verwijderen van schadelijke software, dat je computer gaat controleren op enkele van de ergste actuele bedreigingen (dit is geen vervanging van je virusscanner, maar een aanvulling daarop).


Mocht je problemen ondervinden met deze maandelijkse update voor Windows 8.1 dan horen we dat graag in de reacties hieronder!

Deel dit artikel: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
n_derland