CCleaner 5.69 kleine uitgave - en stem op nieuwe functies

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.69 is een update voor de pc schoonmaker die ook sporen opruimt van de Opera GX gaming browser. Verder worden nog enkele fouten opgelost in deze uitgave van CCleaner.

Gebruikers kunnen nu ook ideeën aandragen en stemmen op nieuwe functionaliteit voor CCleaner. Dus als je het interessant vindt om mee te denken over de toekomst van CCleaner kun je stemmen en voorstellen doen op het CCleaner Ideas Board.

Deze versie van CCleaner is te downloaden voor Windows 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent of klik op Afwijzen. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast, AVG of CCleaner Browser als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

Ik gebruik al jaren PriVazer wat in dezelfde categorie valt als Ccleaner (ik vind PriVazer alleen veel beter werken.) Ik heb nog nooit (!) 1 probleem met PriVazer gehad dat het mijn systeem zou vernielen, o.i.d. Ik ben het dus duidelijk apert oneens met de stelling van GJS. Ik denk dat er wat anders aan de hand kan zijn.

Ik denk dat problemen met Windows 10 veel eerder zijn terug te voeren, tot een verkeerde installatie (over oude Windows versie heen.) Bij een schone installatie van Windows op een nieuwe schijf, als eerste, geen problemen! Althans; hier niet! De een gelooft er niet in. Prima; dan gewoon niet gebruiken en anders rustig wel.

Conclusie; van ´´computerafbraak´´ hier totaal geen sprake. Dus herken het niet!De keuze om die programma´s te gebruiken bepaalt een iedere gebruiker voor zichzelf.

Helemaal mee eens dit breekt alleen de computer af

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
oos_enrijk