CCleaner 5.59 repareert weer fout in Eenvoudig opschonen

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.59 is een kleine onderhoudsupdate voor de pc schoonmaker die weer een fout met Eenvoudig opschonen oplost. Deze zorgde ervoor dat Eenvoudig opschonen (zie zijbalk in afbeelding) niet correct werd weergegeven voor 'een klein percentage van de gebruikers'.

Verder wordt nog een probleem met de software updater verholpen en zijn meer vertalingen toegevoegd aan het installatie-bestand.

Deze uitgave van CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

een pc schoonmakker maakt meer kapot dan schoon niet gebruiken dus

ik ben een beetje klaar met CCleaner, nu avast deze heeft overgenomen en al twee keer ongevraagd vast heeftvgeibnstaleerd, weg ermee!

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
duitsla_d