Geen echte naam meer nodig voor Google+, welke sociale media gebruik jij?

Gisteravond heeft Google bekendgemaakt dat gebruikers van Google+ en YouTube in het vervolg niet meer hun echte naam hoeven te gebruiken. Je kunt je nu ook met een pseudoniem inschrijven voor Googles Facebook-concurrent Google+.

Een laatste poging van Google om zijn sociale netwerk van de ondergang te redden? Want dat Google+ wat betreft actieve gebruikers ver achterloopt op Facebook en Twitter is algemeen bekend.

Onze vraag is:
Gebruik jij Google+ eigenlijk?

In de reacties horen we graag waarom je Google+ gebruikt, of dat je toch liever Facebook of Twitter hebt.

Deel dit artikel: 

Reacties

Nou heb ik als gepensioneerde nooit op Social Media aktief willen zijn maar ik probeerde wel 5 a 6 keer G+ uit omdat ik Gmail wilde gebruiken.Maar ik kon niet overweg met G+ en geen Kip die mijn vriend wilde zijn.Ik kende van een Game site wel iemand waar ik goed mee overweg kon en kwam in haar Kring terecht.Maar met allemaal vreemden dus wat moest ik er mee? Die vrouw chatte ik toch al mee op die Game site dus wat moest ik nog zeggen?Ook anderen die ik kende met een Gmail account waren er ook al vertrokken dus ik voelde me er telkens alleen.Nou was het "Gisteren" 16 Juli toen ik voor de laatste maal afscheid nam van G+,omdat ik het gewoon een zooitje vond en er nog niks van snapte.Toen ik dit artikel las was de maat vol.
http://webwereld.nl/bevei...
Ik verwijderde alles en zegde mijn account op. Maar tot mijn verbazing kon ik nog wel in Gmail.
Daar werdt gevraagt waarom ik weer vertrok,en ik gaf vol gas wat me tegenstond.
O.A.Als ik weer een account opende stond daar te lezen,Hello (J) welkom terug.Mijn gegevens bewaart Google dus en houden het achter.
Ik weet nu genoeg van die Spionnen Dienst Google,ik heb er voor altijd genoeg van.
Ik zal er niet wakker van liggen.

Dit relaas is ook mijn ervaring en hoor ik alom.
Het zijn geen sociale- maar Asociale media. In het werkelijke leven heb ik maar een paar vrienden maar bij die media had ik er in een jaar honderden. Sick.

@JDB Alleen Facebook heeft al bij 2 miljard gebruiker. Onder welke steen lig jij..

Je hebt recht op je eigen opinie, maar niet op je eigen feiten. Ik baseer mij op deze enquête waarbij dat percentage inmiddels zelfs gestegen is naar 73%.

Interessant: 11 + 3 + 48% = 62% gebruikt geen sociale media!
Die media hebben mij na een try-out van een jaar helemaal niets gebracht. Over een paar jaar is er nog maar een klein groepje aan verslaafd. Wat een armoe.

Alle sociale media site's zijn verkapte dating site's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
spa_je