Firefox 57.0.1 fixt lekken en kleurweergave YouTube filmpjes

Firefox 57.0.1 is gisteravond verschenen. Dit is de eerste beveiligingsupdate voor Firefox 57, de grootste uitgave voor Mozilla's browser in jaren, die twee weken geleden uitkwam. Firefox 57 bood meer snelheid, stabiliteit en veiligheid. Plus een nieuw uiterlijk en nieuwe web-extensies.

Firefox 57.0.1 plakt een nog onbekend aantal lekken dicht. Verder wordt een probleem met afwijkende kleuren van filmpjes op YouTube en andere videosites in Firefox verholpen. Dit deed zich voor bij gebruikers met bepaalde AMD videokaarten.

Verder zijn in Firefox 57.0.1 een crash van Google Maps op macOS, problemen met prefs.js en prestatieproblemen door RealPlayer opgelost.

Firefox is te downloaden voor Windows, macOS en Linux. In de komende dagen wordt je browser automatisch bijgewerkt naar de laatste versie. Je kunt ook zelf updaten onder de driestreepjes-menu-knop | Help | Over Firefox.

Ga naar de downloadpagina van Firefox

Tags: 
Deel dit artikel: 

Reacties

Kan er FarmVille2 niet mee spellen. Het slaat voortdurend vast.

Crasht continu.

Kan er FarmVille2 niet mee spellen. Het crasht continu.

Hier helemaal niets, slaat niet op tilt, crasht niet, helemaal niets. Alles werkt perfect. Veel sneller dan alle andere mij bekende browsers.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
duit_land