FreeCommanderOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Heeft dit programma ook zo'n irritante methodiek van onlogisch alfabetiseren van bestanden als standaard windows of multi commander, waarbij een bestandsnaam met karakter 9 toch boven in lijst kan staan dan een 1 op dezelfde positie (ingesteld als a>z, oplopend) ? Zeer irritant !

Er is nog een vreselijke commander op de loer en dat is de multicommander:http://multicommande... en die wil de beste worden
check it out

Ik gebruik al jaren freecommander maar ik ben op het spoor gekomen van een andere commander: de multicommander van www.multicommander.com, met enorm veel mogelijkheden, niet normaal meer. Echt een aanrader.

XYplorer heeft nu ook een gratis versie. Zie: http://www.xyplorer.....

En XYPlorer is net als FreeCommander XE in het Nederlands vertaald.

FreeCommander XE Beta is uit zie http://www.freecomma... en het is toppie.

Tja,

Misscien goed nieuws voor die ouwe knarren:

Norton Commander werkt nog steeds (prima) onder windows 7 !

Daarvoor heb je die moderne klonen dus helmaal niet nodig..

Gijsbert

Evenzeer een uiterst tevreden gebruiker van FC.
(Maar ja, ben zo'n ouwe DOS knar ;-)

Ik ben al jaren een zeer tevreden gebruiker van dit programma.

Nieuw? W.s. wordt daarmee bedoeld dat FreeCommander nieuw is voor GSS, want FreeCommander is er al een aantal jaren. Het is een kloon van de Norton Commander (zeer bekend onder oude knarren die in het DOS tijdperk zijn groot gebracht). FreeCommander is een shareware versie van de (commerciele, maar niet duur) TotalCommander (voorheen WindowsCommander). Beiden zijn gebaseerd op twee panelen op je scherm en zijn daardoor bijzonder geschikt als 'file-manager'. Er zijn uitgebreide mogelijkheden aanwezig voor configureren naar eigen wens, selecteren, kopieren, deleten, ftp-verbindingen. Kortom: hannessen met files.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitser_and