FreeCommander

Reacties

@PeCe
Dank

De lijst met wijzigingen in versie 880 is erg groot, voor de geïnteresseerde kijk hier;
https://freecommande...

Er is veel functionaliteit toegevoegd en er zijn veel gemelde problemen opgelost.

Na download en installatie versie XE 2021 Build 840 32 bit public blijft in de app onder "help" / "info" de versievermelding staan op XE 2020 build 840 32 bit public. Ook na volledige verwijdering oude versie 2020 en installatie nieuwe versie 2021. Heb ik nu de nieuwe versie of niet?
Verder prima programma, gebruik het al jaren.

Kijk ook eens naar het gratis prtogramma Altap Salamander. In het Nederlands in te stellen en kent de mogelijkheden van de Total Commander.

Er staat anders toch in de map van FreeCommander een verwijderbestand, 'unins000'. Werkt deze dan niet? Heb het zelf nog niet uitgeprobeerd omdat ik zeer tevreden ben van het programma.

Kan FreeCommander niet meer verwijderen ook niet met revo uninstaller

Graag eventjes ervaring opdoen,Het lijkt werkelijk mooi te zijn.grtj

Vragen ze bij freecommander je creditcard gegevens?

Heeft dit programma ook zo'n irritante methodiek van onlogisch alfabetiseren van bestanden als standaard windows of multi commander, waarbij een bestandsnaam met karakter 9 toch boven in lijst kan staan dan een 1 op dezelfde positie (ingesteld als a>z, oplopend) ? Zeer irritant !

Er is nog een vreselijke commander op de loer en dat is de multicommander:http://multicommande... en die wil de beste worden
check it out

Pagina's