FarmVille 2: Het boerenleven

Reacties

Ik heb geen update van Marie shop gekregen, zit level 29 en nurksen ik fase 5 niet afronden omdat ik geen hout heb! Help?

Leuk dat nieuwe evenement, maar waarom kunnen we niet meer spelen?, De oude Bingo start dus niet op loopt helemaal vast!!

Beste mensen van farmville 2 het boerenleven er is een nieuwe cuest begonnen maar ik kom nu niet meer op mijn land

ik stop met farmville na vele jaren spelen.
ik ergen mij dat veel dingen niet werken zo langzaam,zijn . de lol is er af. ligt niet aan mijn computer want dit is het enigste spel wat niet goed werkt.

Kan het niet meer spelen krijg het zelfs niet meer open tis bijna 2 weken vind her erg jammer weet niet meer wat doen heb al alles geprobeerd mischien kunnen jullie mij helpen zou het graag terug hebben was al heel ver thks

Goede avond ,ik speel farmvill 2 boeren leven via bluestack ,tot vanmorgen na half 10 ,moest updaten ,waarna ik er niet meer in kwam ,ik zit op level 42 ,en 284 sleutels gepaard ,nu kom ik er niet meer in omdat het niet ondersteunt word ,wat een nederlaag ,hoe kan ik weer verder daar , help me ,heb een domper als ik opnieuw moet beginnen ,bij het begin,help ik woon in nederland,

Ik geraak ook niet aan de waterkavels. Krijg altijd de melding weldra beschikbaar. Maar geen melding vanaf welk niveau. Verder spelen en maar afwachten zeker

Er moet staan: het meeste erger ik me!!!

Het meeste Roger ik me aan de valsspelende personen die manipuleren met de punten van de jaarmarkt en de bootrace. Zo oneerlijk en het bederft het plezier in het spel. Bah misselijke personen , zo kinderachtig. Als je niet “normaal” je punten kan halen, stop er mee.

Ik vind farmville2 een top spel maar ben een beetje teleurgesteld. Wat is de rede waarom ik nog steeds de waterkervels niet heb. Is heel irritant om niet mee te kunnen doen met de chat. Ik wacht rustig.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
no_rwegen