Reageren

iTunes

Actueel: 

24 januari 2017
iTunes 12.5.5 is verschenen. Deze uitgave brengt prestatieverbeteringen en lost kleine fouten op. Ook worden vier lekken dichtgeplakt in de Windows-versie.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (223 stemmen)
Voor Windows en macOS
Beschrijving: 

iTunes is de bekende mediaspeler van Apple. Met iTunes kunt u uw muziekcollectie en video's afspelen, organiseren en synchroniseren. Ook cd's rippen of branden is mogelijk. Nieuwe muziek, films of tv shows kunnen gekocht worden in de iTunes Store.Behalve voor Mac OS X is iTunes ook beschikbaar voor Windows. Onmisbaar voor elke bezitter van een iPod, iPhone of iPad om muziek en films mee te synchroniseren met zijn apparaat.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

iTunes kan mediabestanden afspelen, beheren, tags bewerken, cd's rippen en branden, synchroniseren, naar streaming radio luisteren, bestanden delen over een netwerk en veel meer. De nieuwe streamingdienst Apple Music is ook geïntegreerd (onder Voor jou) en het Beats1 radiostation. De interface is stijlvol, zoals we van Apple gewend zijn.

Ook kunt u uw iPhone of iPad beheren en iOS updaten met iTunes. iOS updaten met iTunes is handig als er weinig ruimte op uw iPhone of iPad is. Een update via iTunes neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan een update over wifi. Een backup maken of terugzetten van uw iDevice op uw pc of Mac kan ook met iTunes.

iTunes is met de jaren er niet slanker en lichter op geworden, maar toch zijn er weinig mediaspelers die zoveel mogelijkheden hebben en zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Categorie: 
Mediaspeler
Versienummer: 
12.5.5
Laatst gewijzigd: 
24 januari 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download iTunes voor Windows
(selecteer de bovenste optie voor de gewone versie voor Windows XP, Vista, 7 en 8 of de tweede optie voor een 64-bits versie. U hoeft geen mailadres in te vullen. Klik vervolgens op Download)

Meer downloads: 

iTunes staat standaard geïnstalleerd op Macs en wordt bijgewerkt via de App Store (maar u kunt de Mac-versie ook los downloaden).

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d