Reageren

FastStone Image Viewer

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (863 stemmen)
Actueel: 

3 mei 2018
FastStone Image Viewer 6.5 is verschenen. In deze uitgave van de fotobeheerder is de importeerfunctie verbeterd. Nu kun je zowel foto's als video's importeren van mobiele telefoons, digitale camera's en kaartlezers. Ook heeft de videospeler van FastStone verbeteringen gekregen. Verder zijn foutjes opgelost.

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kunt u foto's en afbeeldingen op uw pc handig beheren en bekijken. U kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar u zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kunt u enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kunt u foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op uw pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
6.5
Laatst gewijzigd: 
3 mei 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Meer downloads: 

FastStone biedt ook nog het gratis FastStone Photo Resizer aan om meerdere afbeeldingen tegelijk te converteren of de grootte te wijzigen.

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk