Reageren

FastStone Image Viewer

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kun je foto's en afbeeldingen op je pc handig beheren en bekijken. Je kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar je zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kun je enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kun je foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op je pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

Inst

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ostenrijk