Reageren

FastStone Photo Resizer

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

FastStone Photo Resizer is een handig programma om snel meerdere foto's te verkleinen of aan te passen. Heb je tientallen of honderden foto's die je snel wilt converteren, hernoemen, roteren of verkleinen dan is FastStone Photo Resizer ideaal!

FastStone Photo Resizer is van de maker van FastStone Image Viewer. Met dit handige tooltje kun je heel snel honderden foto's in batch tegelijkertijd bewerken. Je kunt foto's:
- verkleinen
- hernoemen
- roteren
- kleur aanpassen
- bijsnijden
- tekst en watermerken toevoegen

Je kunt kiezen uit Batch Convert en Batch Rename. Je kunt foto's toevoegen via de Add of Add all knoppen.Bij Batch Convert zet je een vinkje bij 'Use Advanced Options' en klik je vervolgens op de gelijknamige knop. Daarna verschijnt een venster met tabbladen voor resize, rotate, crop enzovoort. Kies de bewerking die je wilt gebruiken, zet er een vinkje bij en kies de gewenste instellingen. Klik OK en een Output Folder (map) en je kunt gaan converteren door op de Convert knop te klikken.


Hoofdvenster FastStone Photo Resizer


Geavanceerde opties

Het is even uitproberen hoe het werkt maar daarna converteert FastStone Photo Resizer heel snel je foto's. FastStone Photo Resizer draait voor honderden vakantiefoto's zijn hand niet om. Het programma is niet in het Nederlands, maar je krijgt geen overbodige extraatjes bij de installatie aangeboden.

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwi_serland