Reageren

FixWin

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (20 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
1.2.1, 2.2 & 10.2.2
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Werktuigen, Optimalisatie
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Dit programma is voor gevorderden! Maak altijd een backup/herstelpunt en lees goed wat u doet voordat u de reparaties toepast. Voor eigen risico!

FixWin is een gratis tooltje van The Windows Club om veelvoorkomende Windowsproblemen te repareren. Problemen met internet, Windows Verkenner, de Windows Store, Windows Update en diverse andere fouten in Windows Vista, 7, 8.1 en 10 kunnen opgelost worden met FixWin. FixWin is een handig werktuig om storende problemen en foutmeldingen te fixen.


FixWin 10 is speciaal voor Windows 10

FixWin is van de makers van Ultimate Windows Tweaker. Met FixWin kunt u een hele reeks aan vaak voorkomende problemen met Windows oplossen. FixWin biedt oplossingen voor fouten op de volgende gebieden:
- File Explorer (Windows Verkenner). Onder andere problemen met prullenbak, Verkenner en cd of dvd station niet herkend
- Internet & Connectivity. Onder andere problemen met geen internetverbinding, TCP/IP, DNS, Winsock, Windows Update, Windows Firewall en Internet Explorer
- Windows. Onder andere de volgende fouten: startmenu werkt niet, instellingen, Windows component store, Windows Update downloadt niet en Windows Store en Store apps problemen
- System Tools. Onder andere problemen met taakbeheer, apparaatbeheer, Windows Defender, Action Center en beveiligingscentrum
- Additional Fixes. Reparaties voor onder andere Aero, corrupte icon cache, taakbalk jumplist, notificaties Office documenten openen niet en Windows Mediaspeler

Daarnaast kunt u diverse Troubleshooters (van Microsoft zelf) doorlopen om problemen met hardware, printers, audio, gedeelde mappen, IE, Windows Update, internetverbinding, netwerkadapter, Windows mediaspeler en zoeken op te lossen.

Aangeraden wordt om eerst in het welkomst-venster de System File Checker uit te voeren en daarna een herstelpunt te maken! Vervolgens kunt u diverse fixes uitproberen.

FixWin voor Windows Vista, 7, 8.1 en 10 is een uitgebreide tool om heel veel vaak voorkomende problemen en fouten in Windows te repareren. Het is wel even goed zoeken in alle categorieën voordat u de fix vindt die u nodig hebt. Maar de kans is redelijk groot dat er iets bij staat dat uw problemen kan oplossen. Wel voor gevorderden!

Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ortugal