Reageren

Redo Backup & Recovery

Voor Windows en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (150 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Redo Backup & Recovery is een makkelijk te gebruiken open source programma om een backup van uw Windows of Linux pc mee te maken. In geval van nood (bij virussen of als Windows niet meer opstart) kunt u uw pc herstellen met Redo Backup & Recovery.

Redo Backup & Recovery is een apart op Linux gebaseerd besturingssysteem dat u op cd of dvd dient branden en op te starten. Op een usb-stick werkt Redo Backup & Recovery ook. U hoeft niet eerst Windows op te starten, maar start gelijk de pc met Redo Backup & Recovery. Dus als Windows niet meer werkt kunt u wel Redo starten.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld CloneZilla heeft Redo een overzichtelijke interface die makkelijk in het gebruik is. De belangrijkste knoppen zijn Backup en Restore. Zo kunt u een image van uw harde schijf of partitie maken en deze als backup op bijvoorbeeld een netwerkschijf of NAS zetten. Met deze backup kunt u later uw pc herstellen in geval van nood.

Behalve deze backup en restore functionaliteit heeft Redo de beschikking over enkele handige tools of werktuigen om verloren bestanden terug te vinden en partities op uw harde schijf mee aan te passen.

Opmerking: als het backup-proces van Redo bevriest dan is volgens de makers uw harde schijf alleen-lezen, bevat corrupte bestanden of heeft te weinig ruimte.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oostenri_k