Via welk downloadmenu of zoekvenster vind jij je software op GratisSoftware.nl?

Als je op GratisSoftware.nl  software zoekt dan kan dat op verschillende manieren. We zetten ze op een rijtje en vragen daarna welke jij het meeste gebruikt. Door deze feedback hopen we de navigatie (menu's) te kunnen verbeteren.

1. Voorpagina: links het Downloadmenu met alle categorieën

2. Downloads-pagina: een overzicht van alle Downloadcategorieën

3. Windows, Mac, Linux, Android, iOS en Windows Phone pagina: per besturingssysteem zoeken per categorie

4. Alle andere pagina's: Downloadmenu-knop met alle categorieën

5. Alle pagina's: Zoek-venster om software te zoeken

In totaal kun je dus op vijf manieren software vinden op GratisSoftware.nl. Het zoekvenster staat op elke pagina, de Downloadmenu-knop op bijna alle pagina's, het Downloadmenu alleen op de voorpagina, het overzicht op de Downloads-pagina en zoeken per categorie en besturingssysteem op de Windows, Mac, Linux, Android, iOS en Windows Phone pagina.

Onze vraag is nu:
Welke manier van software vinden op GratisSoftware.nl vind jij het prettigst of makkelijkst?

En in de reacties horen we graag suggesties hoe de navigatie op GratisSoftware.nl beter kan!

Deel dit artikel: 

Reacties

Hooftmenu en of home downloads

het zoekvenster werkt niet (blanco) met bepaalde extenties en add-ons

Bij mij werkt het niet in combinatie met de add-on Ghostery. Pauzeer je deze add-on, werkt de zoekfunctie wel.

waarom ? er zijn genoeg andere manieren op GSS om te vinden wat iemand zoekt, als een site mij geen volledige content kan/wil leveren i.v.m extenties ga ik echt niet mijn add-ons uitzetten (bijv Disconnect, Adguard, uBlock e.d.)

Ik geef alleen maar de oorzaak aan van het niet werkende zoekvenster. Ik vraag je niet om je beveiliging uit te zetten. Op deze manier heeft de beheerder van de website de kans om zijn programmering aan te passen. Doet hij dat niet, zou ik van die zoekmogelijkheid natuurlijk geen gebruik maken.

www.gratissoftwaresite.nl wordt door mij in eerste instantie gebruikt als controle voor updates van door mij gebruikte software. De reden is, dat ik alles handmatig update. Op deze site maakt de geleverde informatie duidelijk of een update betrouwbaar is en toepasbaar. Verder bepalen de geleverde commentaren ook mijn strategie t.a.v. het inrichten van een besturingssysteem.
Ideeën voor het toepassen van nieuwe software haal ik uit het frame Actueel op de voorpagina. Als ik iets specifieks zoek, gebruik inderdaad het Downloadmenu aan de linkerkant op de voorpagina. De manier van aanbieden van de software komt zeer betrouwbaar over.
Op dit moment staat deze site voor mij bovenaan, als het aankomt op betrouwbare informatie over gratis software. Nog nooit is het mij overkomen, dat de gedownloade software niet betrouwbaar was. Wel voldeed hij soms niet geheel, maar daarvoor is het ook gratissoftware.
Hulde voor de makers van deze site, die een verademing is. Goede, correcte en objectieve informatie, waar je wat aan hebt.

Geheel met H.T. eens.
Complimenten aan de beheerders van deze gebruiksvriendelijke site.

Ik bekijk het per besturingssysteem. De meeste software is voor Windows, vermits ik met een Mac zit is het handiger om enkel de software te zien die ik kan draaien.

Toen ik nog Windows had, was dit niet nodig.

ik bekijk elke dag even de nieuwe downloads op de Home-pagina, en kies vandaar desgewenst een nieuw te downloaden programma.
Overige mogelijkheden gebruik ik niet ....

idem, alle de nieuwe 'dagmeldingen' om mijn bestaande software bij te werken of met nieuwe aan te vullen.

1 x per dag even kijken op filehippo.com

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
o_stenrijk