Microsoft Office 2013 Customer Preview gratis uit te proberen

Er zijn veel uitstekende gratis office-pakketten, maar als Microsoft gratis een preview van Office 2013 weggeeft is dat natuurlijk ook aardig.

Microsoft Office 2013 Customer Preview - met Metro-interface  - maakt gebruik van de cloud en kan ook synchroniseren met Windows Phone. Bovendien is het kantoorpakket nu geschikt voor tablets met aanraakschermen.

Let op: Microsoft Office 2013 Customer Preview is alleen te krijgen voor Windows 7 en 8. Vista- en XP-gebruikers vissen achter het net. Je moet inloggen met een Hotmail- of Live-account.

Je moet op de volgende pagina kiezen voor Sign Up, waarna je inlogt bij Office 365. Daar krijg je aangeboden om de Microsoft Office 2013 Customer Preview te downloaden en installeren:

Download gratis Microsoft Office 2013 Preview

Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Off: Gisteren geïnstalleerd. Na de installatie was mijn resolutie zo laag mogelijk (640x800), telkens wanneer ik de computer opnieuw opstartte.

Na deïnstallatie was dit probleem verholpen.

On: Behalve de vernieuwde interface (Metro) is er niet echt veel veranderd. Ik ben geen van van Metro, maar als het goed werkt zie ik geen problemen.

"Microsoft Office 2013 Customer Preview maakt veel gebruik van de cloud"
Ik lees het anders op de site van Microsoft: maakt alleen gebruik van de cloud, internet connection required. Zonder internet connection kan ik geen gebruik maken van de op mijn PC geïnstalleerde Microsoft Office 2013 Customer Preview begrijp ik. Nou, dan maar niet.

Als je dit installeert,verwijderd hij dan de andere office 2007 die op mijn laptop staat of niet.
En hoelang kun je gebruik maken van deze preview.

Nee, je oude officepakket van Microsoft blijf je gewoon behouden. Hoelang je er het kunt gebruiken is me onduidelijk.

http://10507276.blog.unik...

Ook hier de versie 32 of 64 Microsoft Office 2013 OFFLINE INSTALLER

Als ik de beelden zo zie van dit nieuwe pakket, wil ik ook dat niet meer hebben. Ik blijf bij het oude pakket 2010 en als dit niet meer werkt zal ik echt overstappen op een gratis mogelijkheid. Net zo waardeloos als bijna alles wat Microsoft ons in de toekomst aan zal gaan bieden. Bovendien werkt Windows zoals altijd erg vervuilend, daar als gebruikte software verwijderd wordt er altijd resten achterblijven, .dll bestandjes in windows systeem waar je niks van weet maar er altijd zal blijven. Windows in het algemeen is nooit eens echt af er zijn altijd wel weer problemen en er is altijd rommel. Kortom een waardeloos besturingssysteem met veel opgelegde troep.

windows 8 met office 2013 getest, werkt heel goed en zitten handige nieuwigheden bij. als je op uw netwerk gebruik maakt van sharepoint services, worden de sharepoint agenda's ook offline bijgehouden.
Voor bedrijven blijft microsoft heel goed, office werkt super goed. Wat veel thuisgebruikers niet weten, is dat slechte printer drivers uw office pakket kan vertragen of zelfs laten vastlopen.
In windows 8 gaan ze dit opvangen door een veel strenger printer driver beleid te voeren.

Reageren

Controlevraag tegen spam
fran_rijk