Windows 10 November 2019 Update komt eraan (19H2, 1909)

Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat het bezig is om Windows 10 versie 1909 gereed te maken voor de definitieve uitgave. En de naam van Windows 10 1909 is ook bekend: Windows 10, November 2019 Update.

Wanneer Windows 10 versie 1909 (codenaam 19H2) ofwel de November 2019 Update uitkomt is echter nog onduidelijk. De naam doet vermoeden in november, maar aangezien 1909 in de afrondende fase zit volgens Microsoft-manager Brandon LeBlanc, zou oktober ook kunnen.

'We believe that Build 18363.418 is the final build,' zegt LeBlanc. Deze build van Windows 10 1909 wordt nu getest in de Release Preview-ring van Windows Insiders en zou dus de definitieve uitgave kunnen worden.

De komende weken kunnen we in ieder geval Windows 10 versie 1909 (codenaam 19H2) ofwel November 2019 Update verwachten. Maar of de officiële uitgave in oktober of november komt is niet duidelijk. Microsoft heeft wel vaker gegoocheld met namen en data. We gaan het zien...

Update 18 oktober
Zac Bowden van Windows Central denkt dat het 12 november wordt.

Wat denk jij? Komt Windows 10 1909 November 2019 Update in november of toch oktober?

Windows 10 versie 1909, November 2019 Update, is de halfjaarlijkse onderdelenupdate voor Windows met nieuwe functies. Deze keer echter vooral een soort service pack met bescheiden nieuwe functionaliteit.

Reacties

De oktoberrevolutie valt tegenwoordig ook in november, 't zal wel 28 december worden. Die dag zal het OK (onschuldige kinderen) zijn, hopelijk toch...

iedere keer is Microsoft onzeker over zijn updates, als je het niet zeker weet vertel dan niks.

Ik zit al op 1909 (18363.418) is een onderdelen update geen veranderingen gemerkt draait als een zonnetje op mijn HP. Op mijn andere computer windows insiderbuilt 19002. Hier wel veranderingen! Deze update komt pas in het voorjaar maar ziet er veelbelovend uit!

hoe kom je al aan die software die nog niet uit is en je zegt draait als een
zon je

Microsoft heeft al een langdurig project de zogenaamde "insider builds". Je kan deze activeren in de windows update omgeving. er zijn een drietal smaken, snel,preview en slow. als je de smaak snel kiest krijg je elke week een insuiderbuild een grote upate zeg maar. Dus vandaar dat ik al zit op de update van 2020.

Hopelijk zitten Trump en Johnson er niet mee tussen !

Of deze 1909 versie nu in oktober of in november uitkomt maakt me niks uit..

Ik zou sowieso minimaal maandje wachtten met installeren tot ze de dan weer opgedoken ergste bugs/fouten eruit hebben gehaald !

(we hebben dat recentelijk ook gezien met versie 1903 he, die pas paar maanden na maart uitkwam en toen ook nog voor problemen zorgde... )

Gewoon ff afwachtten dus en de gebruikers recencies over 1909 lezen van al die snelle henkies die dat gelijk gaan installeren.... ;_)

Eerst maar een backup/Image maken .. zodat je alles terug kan zetten. Want het gaat vaak mis bij deze updates.

Het duurt allemaal veel te lang. M'n nachtrust schiet erbij in. Moet maar weer naar Zarah Leander gaan luisteren (la femme fatale).

De vraag is simpel, verwacht je de update in november of toch nog in oktober.
Maar ik zie nergens geen een duidelijke antwoord hier op.

Persoonlijk, gezien de voorgaande "grappen" van ms, ga ik voor november.

wacht in lijdzaamheid af

Als ik vergelijk met de 1e release van Windows 10 dan is mijn PC met elke update trager geworden :(

Systeem bestanden opschonen met schijfopruiming , alles aanvinken

afbeelding van WriTer

Nog maar net twee weken geleden de laatste computer eindelijk kunnen updaten naar v1903 en nu moeten we binnenkort weer opnieuw gaan beginnen updaten.
Maar goed dat we nu zelf kunnen kiezen, en er zullen nog wel een hoop bugs tevoorschijn komen voordat de eigenlijke release zal worden uitgerold.
We zullen wel zien.

I stand with Ukraine!

Gratis, gratis........
Wat denk je dat M$ verdient met al dat verzamelen van data en prive gegevens. Noem het maar gratis.

Hoop niet dat u denkt dat Linux wel gratis is en dat de geïnstalleerde programma's geen gegevens verzamelen.

Een groot drama dat Windows 10
Bleutooth kan niet Stuurprogramma,s werken niet.
apparaten aansluiten gaat niet goed.na een update kan ik weer naar de computer winkel om het draaiende te krijgen.
Windows XP was het laatste echt lekker werkende programma. Alles daarna een grote mislukking.

Probeer eens Linux Mint, lijkt veel op Windows XP.

Heb je al eens een schone installatie gedaan dat werkt heel goed en voor komt veel problemen

Klinkt als onkunde, koop een mac.

Als je niet met Windows kunt omgaan, dan zou ik niet adviseren om een Mac te kopen, dat is wel erg hoog gegrepen hoor!

heb ik al vanaf 02-10,meegekregen met een schone installatie,

afbeelding van redactie

Windows 10 1903 is nu bij build 18362.418. Bedoel je die niet? Windows 10 1909 is alleen nog voor Insiders uit. En Windows 10 1909 is bij build 18363.418. Scheelt één cijfertje.

Nou ik moet zeggen dat MS het echt wel op orde heeft. Vind W10 echt wel een fijn product. En als ze met deze update meer stabiliteit brengen is dat zeker een goed en welkom gebeuren. Moet zeggen dat ik W10 echter al heel stabiel ervaar. Thumbs up MS

Ben echt wel benieuwd. Moet maar niet aan 10 november denken want anders duurt 't mij allemaal nog veel te lang. Hoop trouwens dat die Edge ook binnen afzienbare tijd klaar is.

Volgens mijn bescheiden mening kan WINDOWS alleen maar stabieler worden, Installeer hem daarom meteen zodra hij vrij komt, Groetjes aan iedereen.

Ik check al af en toe of de update assistent de oktober/november 2019 versie weergeeft. Ga 'm gelijk installeren als ie beschikbaar komt. Het feit dat de huidige build als laatste voor de upgrade wordt benoemd verwacht ik 'm eind deze maand nog.

Op een oudere pc de insider preview geïnstalleerd, weinig veranderingen bemerkt. Alleen in de Edge browser meer mogelijkheden, terwijl daar binnenkort een "chrome versie" van verschijnt. Windows 10 draait vlot en stabiel op een dual core pc met 2GB processor en 4Gb Ram geheugen…..

Prettig te weten hoe en wat omtrent W10 en zijn updates hoe en wanneer.

bedankt redactie

Het zal mij een zorg zijn.

Waarom reageer je dan?

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
spanj_