CCleaner 5.44 verhelpt incompatibiliteit met Malwarebytes extensie

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.44 is gisteren uitgebracht. Deze uitgave van de schoonmaker brengt weinig nieuws. Cookies van Internet Explorer worden beter opgeruimd en een incompatibiliteit van de Malwarebytes-extensie voor browser Firefox is opgelost. Dit laatste punt zorgde ervoor dat CCleaner de sporen van Firefox niet goed kon opschonen.


Deze kleine update voor CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

CCleaner voor Mac 1.15 kwam vorige maand uit. Deze eerste uitgave na de overname door Avast bracht ondersteuning voor macOS High Sierra en prestatieverbeteringen. Ook worden Safari, Chrome, Firefox en Opera beter opgeschoond op je Mac.

Update 28 juni 2018
CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Let op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast als 'extraatje' krijgen. Een eerste zichtbare wijziging sinds de overname van CCleaner door Avast!

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 

Reacties

Aanvulling; als je CCleaner start en 10 seconden wacht gaat die pop-up automagisch weg!

In deze versie krijg je nu wel steeds een hinderlijke pop-up voor de betaalde versie, na het opstarten van CCleaner.

Dat valt wel mee.. je krijgt idd pop upje als je programma start maar ja das zo weggeklikt en ja das de prijs van goede freeware he!

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
nieu_-zeeland