CCleaner 5.41 heeft kleine uiterlijke wijzigingen

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.41 is zojuist verschenen. Deze uitgave brengt enkele verbeteringen aan de interface van CCleaner. Zo worden de schoonmaakresultaten nu samengevat getoond. Opgeslitst in het nog onvertaalde Privacy en Junk. Als je op Show advanced report klikt krijg je de oude gedetailleerde schoonmaakresultaten te zien. Je kunt de oude weergave trouwens weer als standaard instellen onder Opties | Geavanceerd - Toon Cleaner resultaten als bestandenlijst. Ook wordt in de uitgaveopmerkingen melding gemaakt van een vernieuwd tabblad Upgraden en 'product tips' voor onbekendere functies.


Kleine vernieuwing in CCleaner 5.41: samenvatting schoonmaakresultaten

Verder wordt een fout bij het opschonen van cookies in Edge en IE onder Windows 10 hersteld en een verbetering onder de motorkap van CCleaner 5.41 doorgevoerd.

CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let op dat je tijdens de installatie extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar sinds de vorige uitgave van CCleaner kun je ook Avast als 'extraatje' krijgen. Een eerste zichtbare wijziging sinds de overname van CCleaner door Avast!

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 

Reacties

Hier het zelfde probleem Ccleaner is er bij mij af en komt er ook niet weer op

Na de update naar versie 5.42 van CCleaner het programma gedraaid en dit heeft ongevraagd verschillende instellingen gewijzigd. De bladwijzerbalk van Google Chrome was verdwenen, de zoomfuncties van browsers stonden weer op 100% in plaats van de door mij ingestelde 125%.Sommige video's van YouTube starten niet meer. Geen vooruitgang!

sinds de overname door Avast irritant programma.Ondanks de melding is uitgevinkt komt steeds het voorstel om te updaten, wat ik niet wil.Trouwens heb ernstige vragen bij de grondigheid van de opruiming, na de uitvoering van het programma blijven er steevast cookies achter op het systeem. Nog een programma dat ten onder gaat door Avast, moet toch eens nadenken mijn beveiliging en opkuis te reorganiseren, Avast en aanverwante zijn zo stilaan programmas non grata.

CCleaner heeft nu definitief afgedaan bij mij.Na laatste update is mijn W10 volledig vastgelopen (dit al voor een 2de maal ) . Een dikke uur bezig geweest om via veilige modus het te deïnstalleren . Bleek bij nazicht, dat er zonder vraag er ook een Avast Antivirus werd geïnstalleerd.Geen vertrouwen meer in het product !!

Deze nieuwe versie heeft mijn mening over CCleaner toch wat aangetast. Het duurt minuten lang voor het programma eindelijk "in beweging" komt en de schoonmaak start. Bij de oudere versies duurde het slechts enkele seconden voor de schoonmaak werd gestart. Heb het programma is zijn geheel verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar zonder resultaat, nu na al die jaren probleemloos gebruik toch maar voor iets anders kijken.

Nogmaals de nieuwe versie verwijderd, PC opnieuw opgestart en nieuwe versie daarna opnieuw geïnstalleerd en nu werkt CCleaner weer als vanouds dus we gaan gewoon verder waar we gebleven zijn.

je kunt ook een oude versie gebruken doet het nog prima

Via Ccleaner website deze versie gedownload en goed gekeken of er additionele software zou worden mee geinstalleerd, niets gevonden en toch werd chrome mee geinstallerd.

Waarom weeral veranderen.Als iets vele jaren goed werkt waarom dan veranderen?????
En daarbij wat verandert er nu eigenlijk, dat er reclame op komt voor Avast, ook nog zo iets die niet anders doet dan te proberen om je naar de betaal versie te lokken.
Gaat de CCleaner nu ook de verdoemenis in gaan, zoals zovelen al hebben gedaan na verandering.
Ik probeer dit nog even en als dat zo blijft zoek ik een alternatief, er zijn er genoeg.

Fietsen en auto´s zijn in de jaren ook veranderd, dat heet (in de meeste gevallen) vooruitgang.
Of het hier een vooruitgang betreft weet ik niet.

Ik had dit gelezen een bericht van 9 maart waarin stond dat CCleaner besmet was,maar is dat nu dan opgelost of niet ???
Dis is de Link waar het bericht staat..
https://www.security.nl/p...

Daar gaan we vanuit ;-)
Ik gebruik het niet meer sinds de overname. Is eigenlijk ook niet nodig.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
duit_land