CCleaner 5.34 is minieme update

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Ook op GratisSoftware.nl is CCleaner al jaren het meestgebruikt en hoogstgewaardeerd.

CCleaner 5.34 voor Windows is zojuist uitgebracht. Deze maandelijkse  update brengt slechts minieme wijzigingen. Enkele kleine verbeteringen aan de interface zijn doorgevoerd en een paar foutjes opgelost. Ook worden bij het schoonmaken van Firefox de favicons (logo's van websites bij de bladwijzers) niet meer verwijderd. Dat is het voor september.

Deze tweede uitgave na de overname door Avast brengt dus zeer weinig vernieuwingen. Wellicht een stilte voor de storm, of... Voorlopig zijn de plannen van Avast met CCleaner nog niet duidelijk - behalve dat CCleaner los blijft bestaan.


Onder Options | Settings - Language kun je Nederlands als taal van CCleaner instellen, mocht dat al niet automatisch tijdens de installatie gebeurd zijn

CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let op dat je tijdens de installatie Google Chrome (of andere extra software) krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 

Reacties

download is 5.33 de bestaande.

@GJS...Als ik ccleaner open...zie ik toch duidelijk (bijna) in de linker bovenhoek v5.34.6207...misschien toch iets te vroeg geweest?

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
noor_egen