CCleaner 5.53 fixt crash met Norton

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.53 is vanmiddag uitgebracht. Dit is de kleine maandelijkse update voor de pc schoonmaker. In deze uitgave wordt een crash van CCleaner opgelost die kon optreden met Norton anti-virus software. Verder zijn er schoonmaakregels toegevoegd voor Amazon Music en Amazon Kindle. Ten slotte krijg je minder snel een melding van Smart Cleaning in CCleaner.

Deze uitgave van CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

ik gebruik al jaren ccleaner , maar alleen om programmas te verwijderen , nog nooit geen problemen mee gehad , met privazer alleen maar problemen mee gehad .

Dit programma heb ik verwijderd .Slechte ervaring mee. Gebruik Privazer .

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
wi_-rusland