CCleaner 5.27 ruimt sporen Firefox, Chrome en Opera beter op en heeft Foxit Reader 8 toegevoegd aan de schoonmaakroutine

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. Ook op GratisSoftware.nl is CCleaner al jaren het meestgebruikt en hoogstgewaardeerd.

CCleaner 5.27 voor Windows is net uitgebracht. In deze reguliere maandelijkse uitgave van de schoonmaker wordt de geschiedenis van Chrome en Firefox beter opgeschoond. Ook wordt Opera Beta nu schoongemaakt. Verder is Foxit Reader 8 toegevoegd aan de schoonmaakroutine van CCleaner, is de ondersteuning van Windows 10 verbeterd, de 'interne architectuur' bijgewerkt en de sortering van software op versienummer in het 'programma's deïnstalleren'-werktuig geoptimaliseerd. Ten slotte zijn diverse kleine aanpassingen aan het uiterlijk doorgevoerd en foutjes opgelost in deze uitgave.


Onder Options | Settings - Language kun je Nederlands als taal van CCleaner instellen, mocht dat al niet automatisch tijdens de installatie gebeurd zijn

CCleaner is te downloaden voor Windows Vista, 7, 8, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let op dat je tijdens de installatie Google Chrome (of andere extra software) krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hier niet van gediend bent.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Heb helemaal geen belang bij Foxit Reader, ik ben tevreden met Sumatra.
Is het mogelijk CCleaner te installeren zonder Foxit?

CCleaner installeert Foxit niet hoor. Foxit 8 wordt alleen opgeschoond door CCleaner. Titel is nu verduidelijkt.

Reageren

Controlevraag tegen spam
nederlan_