Windows 10 heeft 300 miljoen gebruikers, na 29 juli is upgrade niet meer gratis

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat Windows 10 inmiddels 300 miljoen gebruikers heeft. Ruim een maand terug waren dat er nog 270 miljoen. De vaart zit er dus nog altijd in. En wellicht gaan de komende maanden nog veel meer mensen upgraden van Windows 7 en 8.1 naar Windows 10. Want na 29 juli - precies een jaar na het uitkomen van Windows 10 - zul je moeten gaan betalen als je Windows 10 wilt hebben en je hebt de upgrade nog niet uitgevoerd.

Microsoft liet vorig jaar al weten dat de upgrade naar Windows 10 alleen het eerste jaar gratis zou zijn. Als je niet voor 29 juli 2016 overgestapt bent dan zul je de portemonnee moeten trekken. Dit is natuurlijk een flinke stimulans om mensen snel te laten upgraden, want als je later Windows 10 wilt hebben dan zul je meer dan 100 euro (119 dollar) moeten neerleggen, zo bevestigt Microsoft.

Deel dit artikel: 

Reacties

Windows 10 meer succesvol dan Windows 7
http://news.softpedia.com...

Meer succesvol dan W-7?
Als je het aantal "gedwongen" Windows 10 gebruikers er nou eens aftrekt komt W-10 er misschien wel niet zo goed vanaf.
Windows 7 kocht je omdat je dat zelf wilde en meestal zat het al op een PC geinstalleert.Door dat Windows 10 gepush hebben ze heel wat W-7 gebruikers een loer gedraaid.Okay je kon terug maar ik zag nooit 1 keer een datum staan waar je nog terug kon.
Zo komen ze natuurlijk aan een groter aantal gebruikers doordat velen wel terug wilden maar niet meer konden.
De downgrade datum was verstreken.
Toch moet ik het nog zien hoe MS/Windows het vergaat omdat de PC markt flink terug loopt en ook de Mobile markt stagneert.
Daarbij zag ik vandaag de top 10 van de meestverkopende Mobiele merken en dan constateer ik dat Windows daar ook de boot mist.
Nee de markt is sterk verzadigt dus ik denk dat Windows een zware tijd tegemoet gaat.
Er zijn teveel concurenten die beter verkopen.

Als je upgrade naar windows 10 kun je daarna altijd weer een schone installatie doen. https://www.microsoft.com...

goede dag had een vraagje wat moet je doen als je pc na de upgrade vast loopt en windows 10 moet er weer opnieuw op gezet worden hoe kom ik dan aan windows 10

Je kunt met een Microsoft tool (downloaden), zie https://www.microsoft.com... een geschikt iso bestand (32-bit, 64-bit, of beide downloaden. Het iso bestand kan op USB stick of op DVD gezet worden. Hiermee kun je Windows 10, op dezelfde PC waar Windows 10 al op geactiveerd was, opnieuw installeren zonder productcode en zonder dat je een nieuwe licentie nodig hebt.

Hallo dan kun je het beste een iso op cd branden
De iso van Windows 10 vind je bij Microsoft

Ik las de reviews van de goedkoopste aanbieder, die blijkt alleen licentiecodes te verkopen en dan zijn ze volgens een aantal mensen niet altijd uniek :-(
Maar je hebt zeker een punt, er zijn verschillende goedkope aanbieders te vinden via Tweakers.

Windows 10 Pro te koop vanaf 52 euro (incl 21% btw) zie http://tweakers.net/price...

Komaan mensen upgraden ;-)

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
grieken_and