Gratis PDF maken

Hieronder vindt u gratis software in de categorie PDF maken.

PDF Creator

8.0709
Gemiddelde: 8.1 (1749 stemmen)
Voor Windows

Na installatie van PDF Creator kunt u vanuit bijna elk programma via het menu bestand | afdrukken een document omzetten naar een PDF'je. PDF Creator werkt als een virtuele printer: u drukt de bestanden niet af, maar slaat ze op als PDF. Erg handig om van steeds in opmaak verspringende Word-documenten een sjiek uitziend PDF-bestand te produceren.

Versienummer: 
2.1.0
Laatst gewijzigd: 
22 maart 2015
Taal: 
Nederlands en Engels

Foxit Reader

8.05372
Gemiddelde: 8.1 (726 stemmen)
Voor Windows en Linux

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Versienummer: 
7.1.3
Laatst gewijzigd: 
24 maart 2015
Taal: 
Engels

Nitro Reader

7.87134
Gemiddelde: 7.9 (171 stemmen)
Voor Windows

Nitro Reader is een nieuwe gratis pdf lezer die misschien wel de grootste concurrent van Adobe Reader gaat worden. Behalve snel pdf'jes bekijken kunt u met Nitro Reader ook pdf-bestanden bewerken en van andere documenten pdf'jes maken. Veelzijdig en snel zonder reclame of ongewilde werkbalken.

Versienummer: 
3.5.6
Laatst gewijzigd: 
29 januari 2014
Taal: 
Engels

CutePDF Writer

7.74409
Gemiddelde: 7.7 (254 stemmen)
Voor Windows

CutePDF Writer is een eenvoudig maar doeltreffend programma. Na installatie kunt u vanuit bijna elk programma via het menu Bestand | Afdrukken een bestand opslaan in PDF-formaat. CutePDF Writer werkt als virtuele printer, dus u kunt bijvoorbeeld vanuit Word, Photoshop of een andere applicatie PDF'jes maken: u kiest dan CutePDF Writer als 'printer' (in plaats van uw gewone printer) in het venster met afdruk-opties en slaat het bestand op als PDF.

Versienummer: 
3.0.0.8
Laatst gewijzigd: 
31 oktober 2014
Taal: 
Nederlands en Engels

PrimoPDF

7.61905
Gemiddelde: 7.6 (42 stemmen)
Voor Windows

Na installatie kunt u vanuit bijna elk programma via het menu 'Bestand | Afdrukken' een pdf'je maken met PrimoPDF. PrimoPDF werkt als virtuele printer: u kiest bij het afdrukken PrimoPDF als 'printer' en slaat het bestand op als PDF. PrimoPDF biedt verder de mogelijkheid om de PDF-kwaliteit in te stellen geoptimaliseerd voor print, scherm of ebook.

Versienummer: 
5.1.0.2
Laatst gewijzigd: 
28 juli 2010
Taal: 
Nederlands en Engels