Foxit Reader

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (718 stemmen)
Categorie: 
PDF bekijken

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Versienummer: 
7.0.3
Laatst gewijzigd: 
24 september 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Linux
Android
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader via de producent

Installatie instructies: 

Let op!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd) en het veranderen van uw startpagina!

 


Reacties

op de site staat foxit reader 3.0 built 1222 ipv 1122
Is nu aangepast.
Vooral scrollen door verschillende pagina's in een PDF gaat veel vlotter dan met Adobe
ik heb uw programma nog niet getest en zal nadien mijn reactie insturen. De door u vermelde vinkjes heb ik niet kunnen verwijderen.
ja om die vinkjes weg te halen moet je natuurlijk wel hoog begaafd zijn...
Ondank dat ik de vinkjes web haalde ging de instalatie niet verder,wel toen ik het bovenste vinkje terug plaatste de onderste heb ik leeg gelaten. Maar ik zat mooi met die troep die ik niet wilde! Heb het dus maar verwijderd.
Werkt prima
ik vind de uitleg over foxit reader wel duidelyk
Alles is gegaan zoals uitgelegd op deze site. Dank voor alle moeite. Programma werkt prima. Dank !
Werkt uitstekend. Bedankt.
De Firefox plug-in werkt ook uitstekend in Opera's browser. In eerste instantie wordt deze plug-in niet geïnstalleerd (map plugins van Foxit blijkt leeg) omdat de setup Firefox niet kan vinden. Download van de site van Foxitsoftware.com deze fzip plug-in, open Foxit en ga naar Help/Install updates, wijs de FZip file aan en open deze, install gaat vanzelf. Bij een herstart van Opera (Extra/Voorkeuren/Downloads/pdf) staat deze plug-in dan al klaar om geactiveerd te worden.
Even na het opstarten van mijn pc werd scherm zwart door foxit en kon ik niet meer handelen maar als ik binnen de 2 seconden als scherm zwart werd heel snel de muis heen en weer bewoog kwam scherzicht terug heel iri heb nu foxit verwijderd en voila geen last meer nergens van wat is dit problem of heb ik dat als enigste
Ziet er bijzonder goed uit. Lekker licht programma. Kan net even iets meer dan sumatra pdf. En makkelijker dan adobe. Dank
Omdat ik sinds kort steeds problemen heb met Adobe Reader versie 9 met het openen van gemailde pdf-documenten (moet documenten steeds opslaan, voordat ik ze kan lezen) verder gaan zoeken naar oplossingen. Heb n.a.v. deze site foxit geïnstalleerd en het werkt prima. Handleiding met advies voor het weghalen de "vinkjes" is erg prettig en duidelijk. Dank, kan nu weer makkelijk gemailde pdf-documenten lezen. (hoop wel dat dat zo blijft!).
Dat is gek ik gebruik al jaren Foxit Reader en nu ineens kan ik in (Adobe) ingevulde (actieve?) formulieren wel openen maar de velden zijn leeg. Open ik dezelfde PDF in Adobe dan zijn de velden wel ingevuld. Dus voor het eerst in jaren weer Adobe moeten installeren. De vraag wat is hier aan de hand en is er een oplossing. Ik heb liever geen 2 pdf readers terwijl Adobe wat vaker veiligheidsproblemen blijkt te hebben.
Foxit reader werkt niet in Firefox. Die plugin is onzin. De boel hangt en is daarna niet makkelijk weer te verwijderen. Misschien komt dat doordat ik de 3.5 beta Firefox heb, maar weest voorzichtig. Veel tijd mee kwijtgeraakt zonder enig resultaat.
of dit spul nu 1/10 van seconde sneller open dan de adobe reader maakt NIKS uit, alleen enkel alle pdf zijn niet te openen in onberispelijke staat, dus staat dit programma voor mij, nog niet op punt, en gebruik ik het NIET
De Firefox plug-in zorgde er bij mij voor dat ik journaal kon kijken op de NOS-site. Na het uitschakelen van de plug-in kon dit weer wel.
Sorry, moet zijn: Firefox-plug-in zorgde er bij mij voor dat ik geen journaal kon kijken op de NOS-site
de vorige versie van Foxit Reader (versie 2 voor windows 98) werkt ook in Opera Versie 9.64 zonder plugin! Wellicht werkt dit ook in de nieuwere versie(s) van Foxit Reader je moet wel eerst Foxit Reader geïnstalleerd hebben ga dan in OPERA naar Extra ==>> voorkeuren ==>> Geavanceerd ==>> Downloads klik dan op 'application/pdf' + 'bewerken' + 'openen met andere toepassing' bij 'Kiezen' klik je dan op 'C:\Program Files\Foxit_Reader.exe' (of zoek naar daar waar je het geïnstalleerd hebt) je kunt ook kiezen voor 'openen met standaardtoepassing'in Opera maar dat geeft bij mij niet het gewenste resultaat MVG
Ik gebruik al enkele jaren naar volle tevredenheid Thunderbird als E-mailcliënt, na 1 week Windows Live Mail was ik snel weer terug ! Ook gebruik ik Foxit Reader voor het lezen van PDF files, deze werkt echter niet goed met PDF files in een met Thunderbird ontvangen E-mailbericht, de PDF files zijn via de verkenner wel te openen met Foxit (mapoties XP: PDF geassocieerd het Foxit), maar niet rechtstreeks met Thunderbird. Als ik Adobe Reader als PDF reader installeer, gaat het wel goed. Dit is de foutmelding: C:\DOCUMEN~1\LOCALS~1\Temp\xxzxx.pdf kon niet worden geopend omdat de ermee geassocieerde hulptoepassing niet bestaat. Wijzig de associatie in uw voorkeuren. En dat staat dus gewoon op Foxit Hoe kan ik dit repareren ?
waar kan ik de nederlandse versie downloaden?
Waar kan ik Foxit Reader 2.0 in het Nerderslands vinden??? Kan je mijnde site door sturen AUB Mvg Frans
re: Waar kan ik Foxit reader 2.0 zie http://www.oldversion.com/Foxit-PDF-Reader.html in het Nederlands via Tools-Preferences-Languages-Dutch
Hiet heb ik ook wat aan de nieuwe versie beschikt nog steeds niet over de nederlandse vertaling ,thanks
Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest het programma te testen.
Ik gebruik zins een paar weken PDF-XCHANGE VIEWER, en kan dit iedereen adviseren. http://www.docu-track.com/home/prod_user/PDF-XChange_Tools/pdfx_viewer
kan dat alles? weer plug in nodig , denk het niet, geeft niet alles correct weer en problmen in explorer zon der plug in
dank je wel. ik zocht naar een prog die pdf bestanden kunnen laten weergeven.
thx ik zocht deze
nu als het niet alle paginas correct weergeeft zoals hierboven vermeld is,is het in geen enkel geval een volwaardige vervanger, hooguit een soort afgietsel, dat niet volledig voldoet aan de verwachtigen, dus negatief oordeel.
Pas op met de plugin voor Firefox. Kwetsbaar (zie secunia)
Mogelijke tip: gebruik een iets oudere versie die geen plug-in voor Firefox ondersteunt. (En voor de redactie: plug-in schrijf je zo (in het Nederlands), browserplug-in zo - nooit spaties in znw. / samenstellingen, dus internettelefonie, internetbrowser, antispyware etc.)
Bij de laatste versie van Foxit Reader 3.1.2.1013 heb ik een zwaar probleem met het uitprinten van een document. Bij pagina's waarop afbeeldingen en tekst voorkomen wordt de tekst niet mee afgedrukt.
Ook ik heb sinds Foxit Reader 3.1.2.1013 afdrukproblemen, hele stukken tekst blijven weg. Print ik de pdf file uit met Adobe Reader, dan gaat het wel goed. Ben maar tijdelijk weer overgegaan naar Adobe, dat is ook vervelend, want het lezen met Foxit gaat veel sneller.
Werkt dit ook op Windows 7?
kunt ge der alles mee doen zoals acrobat reader of niet?? anders tweederangs
een oplossing voor het afdrukprobleem in de laatste versie is weer de vorige erop zetten(3.1.1.0928),en het euvel is opgelost,blijkbaar zit er een bug in versie 3.1.2.1013,volgende week ga ik es proberen of het al opgelost is
Ook na het terug zetten naar een oudere versie [3.1.1.0928] help NIET. Afbeeldingen worden goed geprint, doch de tekts blijft weg. Toch maar een andere reader intalleren ???.
ook is laatste versie nog niet in het nederlands beschikbaar
werkt het ook goed met windows 7
dudelijk niet dudelyk!!!!!
Tot nu toe werkt het goed, mocht het veranderen zal ik het hier neerzetten en jah het werkt ook op windows7, XP en vista
Tip voor redactie en lezers: Na het installeren kun je bovenin "language" aanklikken en Dutch selecteren. Daarna haalt Foxit een extra taalpakket op en ziedaar: in het Nederlands.
Onder Tools | Preferences | Language is inderdaad de mogelijkheid om Dutch te kiezen, maar dan komt bij ons de melding dat daar geen vertaling van beschikbaar is.
Als je Dutch selecteert, lukt het niet omdat er nog geen Dutch beschikbaar is. Het wachten is op een vertaling.
Als je eerst via Filehippo.com v3.0.1817 ophaald en deze installeerd, op Dutch zet, opnieuw starten, daarna updaten naar de nieuwe beschikbare versie, via Tools -> Preferences -> Choose other languages selecteren en dan Dutch selecteren in de daaronder kolom. Foxit Reader is dan wel niet honderd procent in het Nederlands......maar goed.
Een ander zeer goed alternatief voor Adobe en Foxit is "PDF XChange Viewer". Ook gratis en Nederlanstalig. En misschien wel de beste en meest uitgebreide van allemaal. Te vinden op: http://www.docu-track.com/product/pdf-xchange-viewer
Programma werkt vlekkenloos. verschilt weinig van adobe reader. en voor gewoon huis tuin en keuekn gebruik meer dan voldoende
Foxit geprobeerd. Prima reader maar ik had er wat veel dus wilde ik Foxit verwijderen. Uninstall geklikt, mooi dus niet! Komt in een loop terecht. Niet te deïnstalleren. Helemaal handmatig moeten doen! En ik ben niet de enige! Ik vind dat een programma dat goed en transparant is ook goed te deïnstalleren moet zijn. Het zou fijn zijn als deze site dat in haar review ook zou meenemen en publiceren. Lewieke

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fra_krijk