Foxit Reader

Actueel: 

27 juni 2016
Foxit Reader 8.0 is een uitgave met veel nieuwe functionaliteit. Zo heeft Foxit Reader 8.0 'connectedPDF', Dropbox-integratie, SharePoint 2016 ondersteuning, een aanraak-modus en kan het .msg-bestanden (mailtjes) omzetten naar pdf. Verder kent Foxit veel verbeteringen en wordt een beveiligingslek dichtgeplakt.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (758 stemmen)
Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Phone

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows. Een Linux-versie lijkt er niet meer te zijn. Wel zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Phone.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
8.0
Laatst gewijzigd: 
27 juni 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader voor Windows via de producent
(wacht enkele seconden dan begint de download automatisch)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd) en het veranderen van uw startpagina!

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Sinds Foxit al die rotzooi toevoegen ben ik overgestapt op Sumatra, meer dan prima om snel even een PDF te lezen of te printen.

Ik denk met weemoed terug aan de tijd dat ik heb deel mogen maken betreffende het welzijn van de Jachtlaanschool. Ik zou het zo weer doen vooral in het belang van de kinderen. Grtjs. Henk

DE Nederlandstalige versie 7.3.4 is niet beschikbaar.

Je kunt de engelstalige versie installeren en dan vanuit het programma de taal omzetten naar Nederlands. Het programma haalt dan het (overigens gebrekkig vertaalde) nederlandse taalbestand op. Met die omweg kun je toch weer veilig(er) en grotendeels in het Nederlands werken.

Goeie tip, bedankt.

Ik heb zonet Foxit Reader geïnstalleerd en heb enkel een aanbieding gehad om Phantom Reader van Foxit zelf ook extra te installeren. Wat dus geen adware, spaywere etc. is. Geen enkele andere extra software zoals de askbar werd aangeboden om mee te installeren?!
Vind het programma prima alternatief voor Adobe.

Ik heb het programma gedownload (Nederlands), maar de handleiding is in het Engels; is er ook een Nederlandse versie beschikbaar??

Altijd als ik Foxit Reader gebruik kan ik veel PDFjes niet lezen,enkel omdat het geschikt is voor Adobe Reader.
Vandaar dat ik die programma"s er steeds weer afflikker voor die paar keer per jaar PDFjes lezen.

Ik heb de plug-in voor Nederlands al geïnstalleerd.
Bedankt voor het meedenken.

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwege_