Foxit Reader

Actueel: 

21 januari 2016
Foxit Reader 7.3 dicht vier beveiligingslekken en heeft integratie met OneDrive en Google Drive. Lees hier over de wijzigingen in deze versie van Foxit Reader.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (746 stemmen)
Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Phone

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows. Een Linux-versie lijkt er niet meer te zijn. Wel zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Phone.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
7.3.0
Laatst gewijzigd: 
21 januari 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader voor Windows via de producent
(klik op Free Download bij Foxit Reader en kies uw taal)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd) en het veranderen van uw startpagina!

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Verder op GratisSoftware.nl:

Reacties

Ik heb zonet Foxit Reader geïnstalleerd en heb enkel een aanbieding gehad om Phantom Reader van Foxit zelf ook extra te installeren. Wat dus geen adware, spaywere etc. is. Geen enkele andere extra software zoals de askbar werd aangeboden om mee te installeren?!
Vind het programma prima alternatief voor Adobe.

Ik heb het programma gedownload (Nederlands), maar de handleiding is in het Engels; is er ook een Nederlandse versie beschikbaar??

Altijd als ik Foxit Reader gebruik kan ik veel PDFjes niet lezen,enkel omdat het geschikt is voor Adobe Reader.
Vandaar dat ik die programma"s er steeds weer afflikker voor die paar keer per jaar PDFjes lezen.

Ik heb de plug-in voor Nederlands al geïnstalleerd.
Bedankt voor het meedenken.

Waar kan ik de plug-in vinden die de nieuwste Foxit Reader in het nederlands laat zien?
Weet iemand ook waar ik deze plug-in moet installeren

Mijn systeem is windows 8.1. Ik heb al enkele malen geprobeerd om Foxit Reader te downloadenmaar dat gaat niet zoals het moet, Het downloaden gaat goed maar bij het installeren gaat er iets mis , ik krijg dan van Foxit Reader de melding dat er iets is mis gegaan en het programma installeert niet.
Heeft u enig idee ?

Vandaag kreeg ik een update van Foxitreader aangeboden. Dit lijkt me een gewone standaardupdate zonder dat ik ook maar ergens een kruisje kan weghalen. Wordt met deze update gans Google Chrome op mijn computer geïnstalleerd! Google schendt me teveel mijn privacy, anders zou ik hun browser wel gebruiken. Maar ik wens totaal niet dat de browser van Google mij wordt opgedrongen! Foei; Foxitreader! (T_T)

Ik gebruik al een tijd PDF-Xchange pdfviewer in plaats van foxit reader
minder opdringerig en vind ik persoonlijk beter werken.

Waardeloos programma. Weer een van die programma's die "gratis" zijn en daarom maar vinden dat ze je computer vol mogen stampen met malware. Dit programma is zelf zo erg dat je de add-ons niet eens uit kan schakelen. Voor mij dus een keuze, NIET INSTALLEREN!!!

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
eng_land