Foxit Reader

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (726 stemmen)
Voor Windows en Linux

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
7.1.3
Laatst gewijzigd: 
24 maart 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader via de producent

Installatie instructies: 

Let op!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd) en het veranderen van uw startpagina!

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Ik heb de plug-in voor Nederlands al geïnstalleerd.
Bedankt voor het meedenken.

Waar kan ik de plug-in vinden die de nieuwste Foxit Reader in het nederlands laat zien?
Weet iemand ook waar ik deze plug-in moet installeren

Mijn systeem is windows 8.1. Ik heb al enkele malen geprobeerd om Foxit Reader te downloadenmaar dat gaat niet zoals het moet, Het downloaden gaat goed maar bij het installeren gaat er iets mis , ik krijg dan van Foxit Reader de melding dat er iets is mis gegaan en het programma installeert niet.
Heeft u enig idee ?

Vandaag kreeg ik een update van Foxitreader aangeboden. Dit lijkt me een gewone standaardupdate zonder dat ik ook maar ergens een kruisje kan weghalen. Wordt met deze update gans Google Chrome op mijn computer geïnstalleerd! Google schendt me teveel mijn privacy, anders zou ik hun browser wel gebruiken. Maar ik wens totaal niet dat de browser van Google mij wordt opgedrongen! Foei; Foxitreader! (T_T)

Ik gebruik al een tijd PDF-Xchange pdfviewer in plaats van foxit reader
minder opdringerig en vind ik persoonlijk beter werken.

Waardeloos programma. Weer een van die programma's die "gratis" zijn en daarom maar vinden dat ze je computer vol mogen stampen met malware. Dit programma is zelf zo erg dat je de add-ons niet eens uit kan schakelen. Voor mij dus een keuze, NIET INSTALLEREN!!!

Prima product. Als je niet leest en zomaar op enter blijft drukken wordt additionel software geinstalleerd. De reactie "Waardeloos programma" vloeit voor uit eigen onkunde

Installatie gaat prima. Alle add-ons zijn eenvoudig uit te schakelen. Je moet alleen even goed lezen en opletten. Bij mij start ie prima zonder toeters en bellen op voor het lezen van pdf bestanden.

Ik heb de versie 5.4.4 geinstalleerd en die staat inderdaad in het Engels. Maar het goede nieuws is dat je wel een vertaalpakket kunt downloaden voor het Nerderlands. Zoals hier al eerder werd vermeld surf je naar http://languages.foxitsoftware.com/?proid=18 en kijk naar het bestand "DUTCH" klik met je rechter muisknop op het bestand "Download:lang_nl_nl.xml" . Kies nu "opslaan als" . Nu moet je even opletten: je moet het bestand opslaan in een nieuwe map die je "lang" noemt en deze nieuwe map moet je maken waar het start.exe bestand staat van FOXIT. Normaal vind je dit terug onder program files(x86) > Foxit stofware > Foxit reader. Maak in die map je nieuwe map "lang" aan en sla het "lang_nl_nl.xml" op in de "lang" map. Start nu Foxit op om de taal te wijzigen in de menu / Tools / Prefercences. kies daar voor CUSTOM en selecteer DUTCH. Je zal zien dat nu het grootste deel in het Nederlands sta.

Succes. Johan, informaticus uit Belgium.

Johan, bedankt.

In versie 5.4.5 is Preferences kennelijk verplaatst naar Edit. Dus niet meer onder Tools. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven.

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal