Foxit Reader

Actueel: 

18 november 2016
Foxit Reader 8.1.1 is een beveiligingsupdate die drie lekken dichtplakt. Verder worden enkele fouten opgelost.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (764 stemmen)
Voor Windows
Voor Android, iOS en Windows Phone

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows. Een Linux-versie lijkt er niet meer te zijn. Wel zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Phone.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
8.1.1
Laatst gewijzigd: 
18 november 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

NB Lees goed de installatie-instructies hieronder voordat u Foxit installeert!

Download Foxit Reader voor Windows via de producent
(klik op Free Download en kies uw taal, de Nederlandse versie loopt soms wat achter op de Engelse)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Kijk uit dat u tijdens de installatie de vinkjes weghaalt bij de onnodige Ask-toolbar (Foxit PDF Creator Toolbar genoemd) en het veranderen van uw startpagina!

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Kies direct voor de Engelse versie. De Nederlandse verdie is maar voor een deel vertaald en soms ook nog krom

Mijn Nederlands was ook krom: versie i.p.v. verdie

nieuwe versie Foxit Reader 8.1.1.1115

Deze versie werkt weer onder w10 1607, in het nederlands gedownload en geïnstaleerd.

Download Foxit Reader voor Windows via de producent...Na de download kun je uit een keuzemenu de taal kiezen....Nederlands staat er tussen, maar NIET in het Nederlands installeren!!!...Gewoon de Engelse versie installeren. Na de installatie doe je de Foit Reader open met de snelkoppeling.Alle gegevens staan dus in het Engels...Ga nu links boven naar "file" en klik in de zijbalk op "preferences".Dan gaat er een menu open en kun je links in de balk op "languages" klikken.Dan gaat er een menu open. Bovenaan moet je zien dat het bolletje op "kies een andere taal" staat. Daaronder kun je op de gewenste taal klikken (Nederlands voor mij).Na de taal aangeklikt te hebben en na een paar klikken (omzetting) stond mijn Foxit Reader in het Nederlands en deze keer ZONDER te crashen!!!.Ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben geweest en wens iedereen succes.Dus de taal maar eerst kiezen als Foxit Reader al in het Engels geïnstalleerd is

Goeie tip. Foxit werkt nu eindelijk probleemloos.

Nieuwste versie geïnstalleerd, maar bij het contextmenu oproepen in de verkenner, reageert de verkenner niet meer. Foxit Reader weer verwijderd en alles loopt weer als vanouds.

Nieuwe versie via de link http://cdn01.foxitso...... (zie onder) geïnstalleerd en Foxit Reader veroorzaakt geen problemen meer in de Verkenner.

Van de helpdesk van Foxit kreeg ik de volgende link:
http://cdn01.foxitso...
Dit is de nieuwste versie waarbij de fout/crash met de update van windows 10 verholpen is/zou zijn.

Ook bij mij, na een update van Windows10, crashte Foxit. Versie 8.2 geïnstalleerd, maar dat helpt niet. Hulp gevraagd bij Foxit, maar dat kan alleen engelstalig. De vraag stellen lukt nog wel, maar in het antwoord worden zulke moeilijke vragen gesteld, dat ik er niet meer uit kom. Er wordt naar bestanden gevraagd die ik niet kan vinden. Waar vind ik een vergelijkebaar (gratis) programma? Ik gebruikte Foxit alleen om stempels (datum ingekomen, datum betaald) te zetten. Alleen daarvoor ga ik geen duur programma kopen natuurlijk. Wie weet raad?

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_rankrijk