Tropisch! Binnen achter de pc of op het strand met de smartphone?

Deze week worden tropische temperaturen verwacht! Wat te doen? Binnen achter de pc verkoeling zoeken, of juist naar buiten met laptop, tablet of smartphone? We horen je keuze graag hieronder.

Deel dit artikel: 

Reacties

Ik zit ook lekker Tour ´d France te kijken, met een 40 cm. blad ventilator op stand 2 voor mijn gezicht. Ik word zowat krankzinnig van die door mij zo grafdiep gehate hitte. Dus de ventilator is mijn grootste vriend, momenteel, en een verkoelend biertje.

En maar hopen dat die hitte weer RAP (!) mag verdwijnen. Graatje of 22 is genoeg, maar dit weer is extreem voor mij! We zijn er klaar mee met die aardopwarming. Krijgen we nu iedere 2 a 3 jaar, hoorde ik vanochtend op het nieuws. Brrr... Maar goed; het is niet anders...

Tot einde deze week helaas nog moeten gaan werken in een hete werkplaats, dan eindelijk drie weken vakantie en hopelijk overdag nog kunnen genieten van dit mooie weer met veel wandelingen. Daarna achter of voor de computer, zoals je wil ;-), met de airco op volle toeren.

niks pc of mobiel: te warm. maar vanavond was het buiten best wel aangenaam: ben uurtje gaan fietsen.

binnen met een natte doek op mijn hoofd en de fan aan een verhaaltje lezen. Bach vind ik ook een idee maar iets te opwindend en te bewegelijk.

lekker buiten, in zon of schaduw, maar ZONDER laptop en phone ....

bij m,n caravan en buiten tablet en mobiel in de schaduw.

Bedoel je niet voor de pc?
achter de pc zie je niets ;)

Ah, die discussie hebben we eerder gehad ;-)
Achter de pc heeft volgens Onze Taal de voorkeur. Vooral als je actief bezig bent. Voor een beeldscherm is meer passief en gaat dus meer over televisie en dergelijke.
https://onzetaal.nl/taaladvies/voor-achter-het-beeldscherm/

Zie opmerking redactie ;-)

Sorry, was voor Wilma bedoeld. Komt door de warmte/hitte.

Tour de France kijken (binnen).

Met alleen m'n boxershort aan achter de boeken, de pc en met de koptelefoon op luisterend naar de weldadige en verkoelende klanken van Bach e.a.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
_riekenland