HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, welke heeft jouw voorkeur?

Het is bijna lente en de nieuwe Android-telefoons worden gepresenteerd. Gisteren werden twee nieuwe toptoestellen getoond: de Samsung Galaxy S6, met een behuizing van glas en metaal in plaats van plastic, en de HTC One M9, die nu een camera met 20 MP heeft in plaats van de 4 MP ultrapixels.

Tweakers geeft een voorbeschouwing van beide telefoons: lees hier over de HTC One M9 en hier over de Samsung Galaxy S6.

Welke telefoon heeft jouw voorkeur?

En licht je keuze toe in de reacties hieronder!

Deel dit artikel: 

Reacties

Goodbye Iphone

Ik heb een Samsung Samsung GT-C3590, alleen bellen en sms. Alle andere internetzaken kan ik op mijn desktop of laptop. Lekker om niet continue lastig gevallen te worden met Whatsapp, facebook en andere flauwekul.

voor whatsapp heb je eventueel telegram stuk veiliger zo lang als het duurt alleen je moet dan je kennis kring ook zo ver krijgen??
En inderdaad de YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+ blijft opletten.

Vanwege het stiekem verkrijgen van allerlei machtigingen wil ik geen Android toestel meer.
Als je in de Google Play Store zoekt naar Google Play Services, zul je het niet vinden. Je kunt dan ook niet zien welke machtigingen je geeft als je het gebruikt.
Buienradar en de NS reisplanner bijvoorbeeld verplichten je Google Play Services te gebruiken. Dat doe ik dus niet ik heb google play services uitgeschakeld.
De lijst van machtigingen is te lang om hier naar toe te kopiëren vandaar de link naar de website waar je onder machtigingen kunt zien wat je allemaal voor machtigingen afgeeft.
https://play.google.com/s...
Ik heb nu een Windows 8.1 toestel en die bevalt me tot nu toe prima, ik mis nog maar en paar apps die op mijn Android staan.

Toch jammer Microsoft is geen haar beter qua privacy dan google zelfs de beveiliging van outlook is zelf minder als die van gmail,de enigste die daar nog aan voldoet is Linux.

Heb nu een Samsung Galaxy S3 Mini, maar om 700 à 800 Euro uit te geven aan een smartphone, dat heb ik er niet voor over.
Geef mij dan maar de One Plus One, indien mogelijk.

Ja het blijft altijd moeilijk je kan naar de reviews kijken van een product en dan blijft dit ook maar de vraag hoe onafhankelijk dit wordt ingevuld,
Komt ook regelmatig voor dat deze bewust wordt aangepast door derden, je moet er ook geluk mee hebben en winkel die je goed service kan verlenen als het een keer nodig mocht zijn is veel waard.

galaxy s4 limited edition 14dgn oud accu niet goed, nieuwe accu er in helaas nog niet goed, wat was het dan processors werden te heet veel steeds uit,lekker hoor heb ik weer, mocht nieuwe uitzoeken HTC m7 mooi degelijk toestel alleen na 1 week geen beeld meer alle meldings geluiden kwamen binnen maar geen beeld meer, niet grappig.
wat nu recensies van Sony waren niet zo geweldig, toch voor de Sony Z1 en geweldig toestel super snel degelijk mooi uitgevoerd kan super leuke foto's mee maken flinke accu duur, tot nu SUPER.
de Wens de nieuwe Z4.

ps bijna al een jaar in mijn bezit dus het kan echt wel. gewoon Top.

BlackBerry Z30 of Passport

Ik hoop van harte dat ze het redden ik gun ze het echt, als ze het goed aan blijven pakken en er voor blijven gaan.
Ik heb de keuze bijna willen maken, maar toch niet gedaan.
Misschien toch jammer geweest ik weet het niet.
allebei prachtige toestellen.
alleen bijna niet in normale winkels te koop.
soms wel lastig als er keer iets mee is.
en over een veilig toestel gesproken is er dit wel eentje qua besturing en apps.
Geweldig.

geen !!!

geen !!

one plus one

samsung galaxy s4 gt-l9505

Ik ben tevreden met m'n Wolfgang Mobile ;-)

Na negatieve ervaringen met mijn Samsung Galaxy (stroomvreter) en een tegenvallende HTC (slecht geluid en reparaties) heb ik op de nipper een "ouderwetse" Nokia gekocht. Ik kan bellen en SMS-en. Ben bereikbaar. Dan maar minder internet onderweg. Het is een aantal stapjes terug, maar meer soberheid geeft ook veel rust.

Allemensen! Hoor ik hier de Samsung Galaxy uitgescholden worden voor stroomvreter? Ach joh, loop nou toch alsjeblieft een heel eind heen. De Samsung Galaxy is de beste Android telefoon die er is. Meer heb ik niet op deze onzin te antwoorden.

Mee eens. Samsung Galaxy S Plus GTi9001 uit jan 2011.
Al jaren probleemloos, helemaal geen stroomvreter. Voldoet uitstekend.
Geen enkele reden om iets nieuws = meer van hetzelfde te kopen.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
fr_nkrijk