NPO app met nieuw uiterlijk en 'verder kijken waar je gebleven was'

De nieuwe NPO app voor Android en iOS is verschenen. Versie 7.0 van de NPO app (vroeger Uitzending Gemist) heeft een geheel nieuw uiterlijk en nieuwe functies. Ook kun je je nu - al dan niet gratis - registreren om meer functionaliteit te gebruiken.

Als je je gratis registreert via de website (kies NPO Start) kun je verder kijken waar je gebleven was op andere apparaten, je favorieten toevoegen, kijklijsten maken, aanbevelingen krijgen en aparte profielen aanmaken voor bijvoorbeeld jezelf en je kinderen.

Als je je niet registreert kun je gewoon live tv kijken of gemiste uitzendingen blijven terugzien, zoals je gewend bent.

Er is, ten slotte, nog een betaald abonnement (2,95 euro per maand) bijgekomen. Als je dit neemt kun je meer series zien en zijn programma's langer beschikbaar en tot een jaar na uitzending in HD terug te zien. Bovendien krijg je dan geen reclame. Klik op de afbeelding hiernaast voor een grotere weergave.

Download nieuwe NPO app voor Android en iOS

Deel dit artikel: 

Reacties

De nieuwe NPO app voor Android en iOS, na update en geinstalleerd. Wat jammer over ondertiteling nu kleine lettertype. ik hoop dat iets later een nieuwe NPO app voor Android en iOS en opnieuw update en geinstalleerd en een iets groot lettertype. De oude NPO app voor Android en iOS wel iets groot lettertype !

Waardeloos dus,ik heb al een mededeling gehad dat binnenkort mijn oude app het niet meer zal doen maar ik kan nu de nieuwe app niet instaleren omdat mijn apparaat de versie niet ondersteund.
Heb het zelfde probleem ook al gehad met canal plus...
Die nieuwe werkte ook niet meer...
Heb waarschijnlijk iets wat niet met de tijd meegaat ,maar koop ook niet gauw weer iets anders.

Reageer