Bij iedere opstart van mijn desktop pc verschijnt de bijgevoegde melding. Hoe verwijder ik dit?

Vragensteller: 
J van Oostrum
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 10
Toelichting op vraag: 

Kan geen bestand maken dat al bestaat. Staat in de Programm Files. Maar ik kan het niet verwijderen.,

Status: 
Vraag is beantwoord

Reacties

Zeer waarschijnlijk: de gratis versie van Privazer installeren, vervolgens naar het bestand gaan. Rechtsklikken en dan kiezen voor Privazer, verwijderen zonder spoor.Volg de instructies.Succes.

Hi J. van Oostrum. Dit soort meldingen schijnt vaak voor te komen met even zoveel verschillende oorzaken. Je zou dit venster moeten kunnen wegklikken met Taakbeheer (Ctrl + Alt + Delete). Als ik de foutmelding zo bekijk, dan zou het te maken kunnen hebben met Microsoft YourPhone.exe. Dat programmaatje wordt gebruikt voor het synchroniseren van je Windows PC met een iPhone, of Android telefoon. Het wordt geregeld door Windows ge-updated, maar is een aparte toepassing. Je kunt die updates zien in het aloude Configuratiescherm > Beveiliging en Onderhoud > Betrouwbaarheidsgeschiedenis weergeven. Mogelijk is er iets mis gegaan met een update ervan. Als je je pc niet synchroniseert met een smartphone, dan zou je YourPhone kunnen uitschakelen, of zelfs kunnen verwijderen. Zo moet dat: https://istar.tips/yourph... Mijn disclaimer: ik ben geen expert, ik geef alleen maar weer wat ik op internet lees. Succes.

Bedankt voor jullie snelle reacties! Top gedaan. Ik ga het proberen. Zodra ik het geprobeerd heb laat ik het resultaat weten.

Status kan worden: Opgelost.
Door jullie reacties ben ik op het goede spoor terecht gekomen. Op mijn PC staat het programma Revo Uninstaller 2.4.1. Hier is een optie aanwezig om de Windows App Phone Link te verwijderen.
Opmerking; Microsoft wijzigt de naam van zijn Your Phone-app naar Phone Link en die van Your Phone Companion naar Link to Windows.

Reageer