Command en Conquer spel start niet

Vragensteller: 
pop
Windows
Versie van je besturingssysteem: 
Windows 11
Toelichting op vraag: 

Creating crash report...
Saving crash report...
Writing dump file...
Contacting crash reporting server: http://crashserviceext.pe...
Packaging report for upload...
Zip: C:\Users\leonp\AppData\Roaming\CnCRemastered\ClientG-exe_2022-11-14_13-23-17-000_12012.zip, Created: 1
Sending crash report
18452 sent.
Petro Crash Link:
http://eoncrashservice.pg...
Done.
dit crash report krijg ik steeds als ik command en conquer red alert wil opstarten op windows 11 iemand toevallig een oplossing?

Status: 
Vraag is nog niet beantwoord

Reacties

is er misschien iemand die dit spel speelt op windows 10 want ik vind het zonde dat ik dit spel niet meer kan spelen? zo ja dan ga ik weer terug naar windows 10 omdat het noch wel een tijdje ondersteund word toch? groetjes aan iedereen.

even een update van mijn kant, ik heb windows 10 weer op mijn pc maar het spel doet het noch steeds niet helaas.

Is helaas een oud probleem, mogelijke oplossing (lang verhaal):https://gathering.tweaker...
Als het lukt, laat het even weten.

Edy

bedankt voor het bericht, ik heb er naar gekeken, maar is nogal technisch allemaal, ik denk eerlijk gezegd dat het aan mijn nieuwe laptop licht van medion waar ik heel blij mee ben voor de rest, mijn vorige laptop deed dit opgepoetste spel het wel, maar die heeft mijn broer overgekocht, want ik heb gisteren op windows 10 dit spel ook geinstalleerd met het zelfde crash raport, dus ik ben eerlijk gezegd een beetje door mijn opties heen, maar bedankt overigens voor het meedenken.

even een update van mijn kant, het spel doet het weer, waarom weet ik niet, maar ik heb een vermoeden dat E.A. fabrikant misschien het spel inmiddels misschien een update gegeven heeft , dat is mijn vermoeden, voor de rest ben ik toch weer na vele betaalde virusscanners weer over gegaan naar microsoft defender, misschien dat dat ook noch geholpen heeft. dus wat mij betreft kan deze vraag gesloten worden, ik ben weer blij dat het spel op windows 11 ook noch, het weer doet, groetjes.

Reageer